Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 23:57 12.07.25 
Компютри и Интернет
   >> Хардуер
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема AMD 1900+ i letniq sezon...нови  
Автор DEFLEPPARD (ентусиаст)
Публикувано19.04.04 08:18

pc-to mi sedni plytno oprqdno do vyn6na stena (koqto oba4e e blizo do druga i ne se ogrqva ot slynceto) kato e oprqno s lqvata si strana (dynoto e zakrepeno na dqsnata) na okolo polovin metyr ot przoreca e (severna stena) ot taq zima sym s AMD i dosega ne e sedql na toplo... pyk kutiqta mi zaggrqva dosta (pone v sravnenie sys stariq mi celeron400 :) )
ta ne6to me pritesnqvat temperaturite koito mogat da se polu4at kato se stopli vremeto...
po princip moga da go svalq pod biuroto kydeto 6te mu e dosta po hladno no nqkoi kabeli mi idvat kysi i e neudobno....

vie kvo gi pravite tiq processori kato e toplo ?:)))

Тема Re: AMD 1900+ i letniq sezon...нови [re: DEFLEPPARD]  
Автор kитaeцa ()
Публикувано19.04.04 10:18

В отговор на:

vie kvo gi pravite tiq processori kato e toplo ?

Ами охлаждаме ги
Гледай да му осигуриш максимално проветриво място. - въздухът трябва да се движи свободно около него, а не да си създава собствено горещо кътче. Ако трябва, намали клока

Ако си пробвал всичко възможно и пак не става, RTFM!

Автор KlD (Лапетия)
Публикувано19.04.04 11:24

vie kvo gi pravite tiq processori kato e toplo ?:)))

Почвай да му духаш Или си намери някоя блондинка да го прави вместо теб, че поне е свикнала

Нищо не променя тъй детето, както космосът и пубертетът.

Тема Re: AMD 1900+ i letniq sezon...нови [re: kитaeцa]  
Публикувано19.04.04 19:41

ne e clock-nat... re6ih 4e zasega ne moga da mu izpolzvam 100% ot resursite i nqma smisyl da go clock-vam... ta go vyrnah na default da sym po spokoen :)

Тема Re: AMD 1900+ i letniq sezon...нови [re: KlD]  
Публикувано19.04.04 19:43

i na men mi se vyrti taq ideq v glavata da si namerq edna blondinka... ama mislq da mi duha na mene ne na kompa

Авторposeydon (Нерегистриран)
Публикувано19.04.04 20:31

Ми аз със моя CPU P4 2.4@3.15 Отговорът е много простичък Купуваш си Аеро7 и си перкаш или пък си взимаш едно водно и пак си перкаш или пък си купуваш климатик и пак перкаш. Най евтино става с Аеро7. Ако не си го виждал накратко представлява една турбина с меден радиатор която вдига май към 7000 оборота и 65CFM Смятай за какво става въпрос. Е верно, че струва 50$ ама е супер и свети абе бомба.

Автор Phoenix. (Benu)
Публикувано19.04.04 21:24

С T-bred 1700+ "B"

Маниак съм на тема "тишина" Премахнал съм вент. на чипсета и съм го оставил на радиатора, на проц. вент. е Титан ТЦ. Самото ПС съм го затворил в бюрото , а стените където е ПС-то съм ги изолирал със стириопор. Само отзад съм пробил 20-тина дупки с бормашината
Вече 2 пъти е преминал през летния сезон и повече от 65' не е вдигал и то когато пусна да гледат филм , а аз едновременно нещо се бъзикам по ПС-то.
Кофти е когато клокваш, ако си на дефаут и кабелите в кутията ти са подредени като хората всичко е ОК.

Автор Пeтъp_ (познат ;-))
Публикувано19.04.04 21:48

добре е кутията да е просторна, да има повече място, и да имаш добри вентилатори
а температурата отсега можеш да предвидиш каква ще е - мериш температурата на въздуха в стаята, засичаш и температурата на процесора, добавяш му разликата между температурата на въдуха сега и температурата през лятото(около 30) и ще имаш температурата му когато стане жега

Редактирано от Пeтъp_ на 19.04.04 21:55.

Тема Re: AMD 1900+ i letniq sezon... [re: DEFLEPPARD]  
АвторSoma (Нерегистриран)
Публикувано19.04.04 23:36

Можеш да използващ програмата S2kCtl_12b53.Мога да ти я пратя по мейла или да си я намериш в нета.Доста е добра,сваля температурата с няколко(до около 10)градуса.Изключва непотребните в момента блокове от процесора.Има и добра настройка...

АвторMax (Нерегистриран)
Публикувано20.04.04 00:33

Veche sam haresal nova kutija s povechko ventilatori - tuka na tavana stava dosta toplichko ljatno vreme:)

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.