|
Тема
|
cd rw
|
|
Автор | kaam (Нерегистриран) |
Публикувано | 27.02.04 16:32 |
|
kupix si dnes cd rw lite-on 52-32-52.problema mi e 4e w srawnenie sys stariq mi
teak 32 speed ,tozi wdiga strashen shum pri rabota,kato perka na samolet.
ima li na4in s nqkoq programa da se namalqt oborotite?i dali po princip tozi model
sa dobri?>
| |
|
e нормално е нали е 52х записваи на по ниска скорост и няма да вие
koмпресирам чалга в техно формат.
| |
Тема
|
Re: cd rw
[re: beasty boy]
|
|
Публикувано | 27.02.04 20:33 |
|
problema e 4e towa e pri wyzproizwezdane?kak da namalq skorostta?
| |
|
Абе и аз записвам на 52х с моя Плекстор ама е тих като Ролс Ройс 
| |
|
Nero DriveSpeed
-----------
One Ring to rule them all - The Optical Ring Of БТК
| |
|
Имам същия проблем.Моята е Асус и вади ужасен шум.Качих няква програма за намаляне на оборотите при четене и съответно шума ама няма резултат.И нещо се ебава при печене -скоростта на записване е такава : 12>16>24 
| |
Тема
|
[re: Penta®]
|
|
Публикувано | 29.02.04 09:49 |
|
bravo. neroto raboti bez gre6ka.mersi
| |
Тема
|
[re: [Matrix]Ghost]
|
|
Автор | Swediq (Нерегистриран) |
Публикувано | 29.02.04 12:28 |
|
Старата ми записвачка беше АСУС 16-10-40 и имаше същия проблем, независимо че съм записал над 1500 диска и до последно си пишеше на максимални скорости. Просто след около 2/3 от началото на записа, започва да вдига ужасен шум, направо дрънчат ламарините на кутията. Новата ми записвачка също е АСУС 52-32-52, на същия комп си работи перфектно - не се чува изобщо, независимо от скоростта на четене или запис.
P.S. Старата още си работи, просто я подарих на един приятел...
| |
Тема
|
[re: kaam]
|
|
Автор |
Jassen (ентусиаст) |
Публикувано | 01.03.04 19:30 |
|
Имам CDRom НЕК и записвачка Самсунг - и двете са 52х.
НЕК-а има уж някаква система за намаляване на вибрациите на диска... Резултата е, че самото устройство наистина не ти трепери по време на работа, за сметка на кутията обаче... Пада страхотен джангър, ако някой винт е почнал да се развинтва...
Самсунга издава звук тип "излитане на космически кораб" само при четене. При запис и на 52х не издава никакъв звук (само в началото при завъртането на диска).
Шума не ми прави впечатление, така че си държа затегнати винтовете и за черна работа натоварвам НЕК-а.
Линк:
| |
|
|
|
|