|
Тема
|
KT600
|
|
Автор |
naka76 (катерач) |
Публикувано | 19.09.03 21:20 |
|
Reshil sym fda si smenqm dynnata platka i se nasochih kym tazi na Gigabyte KT600.Kato otigoh v firmata kydeto hodq obiknoveno mi kazaha che imalo problemi s tqh!Pregrqvali!!!Za tezi na ALBATRON s syshtiq chip set nqmali informaciq za tqh zashtoto ne sa prodavali!!Nqkoi moje li da mi kaje neshto po temata???Blagodarq!
| |
Тема
|
Re: KT600
[re: naka76]
|
|
Автор |
mitku (The Great) |
Публикувано | 19.09.03 21:40 |
|
Нещо по темата - Asus и nForce2. Туй ти е нужно да знаеш по темата.

| |
|
Ако искаш добро дъно на базата на KT600, намери си модела на MSI - от всички сравнителни тестове то показва най-висока производителност, макар и да не се клоква толкова, колкото модела на ASUS.
| |
Тема
|
|
|
Автор | kитaeцa (Нерегистриран) |
Публикувано | 20.09.03 00:45 |
|
Аз съм с КТ 600 на ЕРОХ (8KRA2+) - не прегрява, клоква се и т.н и т.н. Barton 2500 работи БЕЗ увеличение на напрежението с 200 MHz шина и грее само с 4 градуса повече.
Лично мое мнение си е, че дори и nForce2 да има някакви предимства, то те са повече от незначителни.
| |
|
Това, към което си се насочил, е истината, мой човек !!! В момента съм на 38 градуса системна температура и 58/59 на AMD Barton 2500+. Ползвам същото дъно - 7VT600 1394. Не е вярно, че прегряват.
И все пак! Ако сложиш на AMDто вентилаторче като за селерон 333, разбира се, че ще прегрее !!! Ако го сложиш вентилатора на обратно, пак ще прегрее !!! При нормални обстоятелства, обаче, никакви проблеми няма да имаш !!!
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Kontra (ебати мръсника) |
Публикувано | 20.09.03 20:31 |
|
не знам колко е вeрно , ма четох , че за дъно с KT600 мамата му е MSI KT6 Delta
| |
|
Mersi!!Znachi da ne se razubejdavam i da v zimam spokoino!!!
| |
|
|
|
|