Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 00:53 17.07.25 
Компютри и Интернет
   >> Хардуер
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема егати звука!нови  
Автор(Нерегистриран)
Публикувано13.05.03 23:04

Всъщност може и да не е за този форум въпроса ми, но не мога да се сетя къде другаде...
звука, който излиза от колоните ми e все едно в църква...едно ехо се получава, много гадно! Не разбирам почти нищо, дали е от тях или от звуковата карта или настройките нещо...преди това една година нямаше проблем! а колоните са хубави...като за компютърни де...

Тема Re: егати звука!нови [re: aз]  
Автор Stefan. (познат)
Публикувано14.05.03 00:07

Сигурно в миксера на звуковата карта си пуснал опцията за 3D звук а от него звукът става уж обемен а в деиствителност става с ехо и тенекиено звучене.

Тема Re: егати звука!нови [re: Stefan.]  
Автор(Нерегистриран)
Публикувано14.05.03 01:53

значи аз на самите колони имам бутон за 3D звук...преди го пусках само за филми! а в картата не съм пипал изобщо, а само аз имам достъп...

Автор jogo_82 (непознат )
Публикувано14.05.03 08:57

kaji si kakva ti e zvukovata karta za da ti kajem kude to4no da iizklu4i6 nastroikite na ekvalaizera.

Автор Apeg (Someone)
Публикувано14.05.03 09:54

Da, kakva ti e zvukovata karta?

Авторaz (Нерегистриран)
Публикувано14.05.03 19:36

Егати, сега се изложих...ами предполагам че катата ми е SiS 7018 WAVE...може и да бъркам, грам не разбирам от хардуер,аз само пиша на компютъра...Ако не е това как да разбера кое е? Къде да погледна?...

Тема Re: егати звука! [re: az]  
Авторkитaeцa (Нерегистриран)
Публикувано14.05.03 20:05

Ами отиди на Control Panel и виж на Sounds (and AudioDevices) дали няма настройки за екулайзера.

Тема Re: егати звука!нови [re: kитaeцa]  
Автор serengeti ()
Публикувано14.05.03 22:41

да, има три еквалайзера...ще пробвам да побъзикам настройките....а възможно ли е да е от самите колони?

Тема Re: егати звука!нови [re: serengeti]  
Авторkитaeцa (Нерегистриран)
Публикувано14.05.03 22:47

Едва ли. Но се огледай и за настройка от типа environment или пък някъде да няма чекбокс 3D.
Мамка му - 2-0...

Тема Re: егати звука!нови [re: kитaeцa]  
Автор serengeti ()
Публикувано14.05.03 23:20

това за околна среда не го намирам, но 3D има...има 3 еквалайзера и навсякъде го има...

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.