|
Тема
|
linksys & D-link
|
|
Автор | user (Нерегистриран) |
Публикувано | 08.04.03 00:20 |
|
nqkoi da e polzval wireles tehnika na tiq firmi - kajete po edno mnenie kak se dyrjat
| |
Тема
|
Re: linksys & D-link
[re: user]
|
|
Автор |
WlSP (WISP) |
Публикувано | 08.04.03 10:31 |
|
Зависи за какво ти трябва, за каква точно техника питаш. Ако говорим за клиентски устройства, еднакво се държат. Само дето D-link са по-евтини.
| |
|
Мене ми се сториха скъпи, т.е. взех си един каталог от щанда им на ЦеБИТа...
| |
Тема
|
Re: евтини?
[re: Mapa Moбифoнa]
|
|
Автор | user (Нерегистриран) |
Публикувано | 09.04.03 01:12 |
|
abe d-linka sa po evtinite ma i za dvete marki me pritesnqva che nqma izhodi za vynshna antena - a i za linksys ne namerih svesten distributor
| |
Тема
|
[re: user]
|
|
Автор |
WlSP (WISP) |
Публикувано | 09.04.03 12:14 |
|
Това не е вярно. И двете марки имат модели с изводи за антена - PCI-картите им и бриджовете са такива, за аксес пойнтовете изобщо пък няма каво да говорим. Linksys се внасят от Комелсофт.
Че са скъпи също не е вярно - най-евтини са от марковите устройства. Вижте цените на Cisco или Intel тогава - това е скъпо.
| |
Тема
|
[re: WlSP]
|
|
Автор |
Milenn (минаващ) |
Публикувано | 12.04.03 01:53 |
|
abe imam AP linksys i WPC11 karta, uzas, na 25-30 metra nema zakachvane, i to na otkrito, na dwora .... a tuka mi donesoha nekakva kucha marka, nema nadkps samo neshto kato NWL650 , i edna PC carta D'link i na 100 metra se zakachvashe.
s kombinirane na 2'ta AP'ta i 2'te karti ustanovih che i kartata na linksys i AP'to ima sa dosta slabi.... sega se chuda kvo da prava, da kupa novoto AP na luksis, ili da gi zariazvam izobshto...
| |
Тема
|
[re: Milenn]
|
|
Автор |
WlSP (WISP) |
Публикувано | 12.04.03 09:31 |
|
WPC11 е PCMCIA - имаше проблеми с по-ранните версии на firware на АР и тая карта, ъпдейтвал ли си го? Сложи 1.1 на АР, виж за нови драйвери...
| |
|
|
|
|