Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 12:28 05.07.25 
Компютри и Интернет
   >> Хардуер
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Radeon ili GeForceнови  
АвторUNDERTAKER (Нерегистриран)
Публикувано18.02.03 23:02

mnogo se 4udq kakva video karta va si vzema. radeon 9000 ili geforce MX440. porsto se 4udq no ne moga da re6a. edin vika edno drug grugo.
zasluvava li si da si vzema radeon 9100.
HELP MI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Тема Re: Radeon ili GeForceнови [re: UNDERTAKER]  
АвторBongo (Нерегистриран)
Публикувано19.02.03 09:29

Ako triabva da izbirash tochno mejdu tezi 2te - niama kakvo da se chudish. Radeon9000 prevyzhojda MX440 i kato skorost i kato vyzmojnosti. Driverite na Ati syshto sa perfectni. Sravniaval sym dvete karti na edna i syshta mashina i Atito utrepva nVidiata po vsichki paragrafi :-)

Автор mitku (The Great)
Публикувано19.02.03 14:14

Mda - R9000 e po-dobur izbor ot GF4 MX440. Osven tuj R9000Pro e po-dobur ot R9000, a R9100 (ili R8500, koeto e sushtoto, kakto R9100) e po-dobur ot R9000Pro. Tuj e gore-dole. Preceni si sam parite.

АвторChiche (Нерегистриран)
Публикувано19.02.03 14:42

Тия двете карти изобщо не могат да се сравняват помежду си. Като цяло радеон 9100 е добро за парите си. Аз имам и двете ОБАЧЕ изкам да те предопредя, че АТИ НЕ МОГАТ или НЕ ИСКАТ да пишат свясни драйвери!!! Просто с тази фирма и нейните драйвери съм полудял. Иди във форума на www.hardwarebg.com/forum там има няколко горещи спора по въпроса.
Обобщено казано ако ти се чака и пачва вземи си 9100, ако не събирай поне 130$. Там във тоя форум пак един тип на име парадокс продава готина карта, аз немам пари са ма ако имам продавам си радеона и я взимам

Тема Re: Radeon ili GeForceнови [re: Chiche]  
Автор mitku (The Great)
Публикувано19.02.03 15:49

Mi n'nam brat'ched. Az sum s R8500 ot edna godina i nemam oplakvanija ot nego. E imashe izvestni problemi s njakoj igri i njakoj versii na driverite, ama ne e neshto osobeno ili bolka za umirane, che chak da si smenjam kartata (az puk bjas s GeForce predi tuj), puk i driveri kolkot shtesh, a i nikoj ne e kazal, che s GF nikoga njama problem s driverite.

Авторkoko (Нерегистриран)
Публикувано15.03.03 18:53

Купи си едно ATI Radeon,една Soundblaster-ка,прибави към тях TV тунер PixelView. Монтирай всичко това на дъно Asus и ми се обади...!! Ако тръгнат ще си сменя името.

Тема Re: Radeon ili GeForce [re: UNDERTAKER]  
Автор lmBlack (Хладнокръвен)
Публикувано15.03.03 20:25

Radeon9000 с 64MB DDR е с 30% по-бърз от MX440 със 128МB DDR на 3D графика.
Radeon9000 nе може да се овърклоква, MX440 може и то доста ( почти достига производителността на Radeon-a).
Драйверите на ATI са красиви, но са боза бълна с бъгове, проблемите са предимно в овърлеите, проявява се при някой видеокомпресии. Под Linux Пак имах някакви кахъри с Radeon9000, но те може и да са от мен, не успях да подкарам X с radeon драйвера.
Драйверите на NVidia са безпроблемни, стабилни, съвместими и производителни в момента.
Radeon9000 e малко по-скъп от MX440 с еднакво количество и вид памет.
Избери сам :-)

Тема Re: Radeon ili GeForceнови [re: lmBlack]  
Автор bbwolf (IMOnLinux)
Публикувано15.03.03 20:32

pi4 za linuxa ako izklu4i6 framebuffer nai veroqtno 6te ti trygne
pone pri mene e taka
az sym s radeon ve i sys framebuffer raboti <1min i zabiva bez nego si raboti idealno

Pick it, pack it, fire it up, come along
and take a hit from the bong

Автор bbwolf (IMOnLinux)
Публикувано15.03.03 20:36

a za teb otnovo
tezi karti da kajem sa za hora deto igraqt na igri(drugite 6te sa 6tastlivi s matrox ili sis)
igrite v momenta se pi6at osnovno za directx
radeon poddyrja directx 8.1 i otgore daje i 9 mai
geforca ne:)
taq karta geforce4mx e edin 6iban geforce2 s podobren kontroler kym pametta(gf2 bqha hubavi za vremeto si(predi 2god)) taka 4e izbora e edin:)
HORA NVIDIA VI PRECAKVAT
NE SI KUPUVAITE GEFORCE 6TOTO NQMA SMISYL
EDINSTVENO AKO SI Q WZEME6 WGRADENA V DYNOTO 6TE E DOBYR IZBOR
ABE tva ekefi se na noviq si radeon

Pick it, pack it, fire it up, come along
and take a hit from the bong

Тема Re: Radeon ili GeForceнови [re: koko]  
Автор avenger (пристрастен)
Публикувано16.03.03 04:23

Veche moesh da si go smenish !

Absolutno nikakyv problem niamash, stiga da si poglednesh prekysvaniata da ne sa sharnati pomejdusi, pri men se naloji da izklucha ednata mrejova platka poradi lipsa na svobodno prekysvane, no vyrvi i pushek se vdiga ;)

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.