Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 16:34 15.07.25 
Компютри и Интернет
   >> Хардуер
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Problem s klaviaturata moge bi!!нови  
Авторminuvach (Нерегистриран)
Публикувано16.11.02 11:16

Zdraveite!Imam slednia 6iban problemNaskoro si vzeh novo PC AsusA7V33- Athlon Palomino 1600 -256DDR i t.n. na vtorata sedmica se poiavi slednia problem -1-2 pati sedmi4no kato pusna pc-to mi se kazva 4e niamam klaviatura!!!sled kato probvam da ja izpolzvam vsi4ko uvisva i se opravia samo s RESETtova se slu4va postoianno! dori i 2 poredni pati Ot firmata go testvaha i mi kazaha 4e problema ne bil hardueren!!!No kakvo me gree taka ili ina4e si e nalice!Klaviaturata mi e Mitsumi KFK EA4XT(no spored men tova niama zna4enie)Kogato ja hvane v na4aloto posle niama problem nikakav!help!!!Ot kakvo moge da e????

Тема Пробвай с друга клавиатуранови [re: minuvach]  
Авторdan (Нерегистриран)
Публикувано16.11.02 13:34

Пробвай с друга клавиатура, а също изключи от БИОС-а (ако е включено) стартирането на компютъра с клавишна комбинация от клавиатурата!

Тема Re: Пробвай с друга клавиатуранови [re: dan]  
Публикувано16.11.02 17:25

Probvah s razli4ni klaviaturi Ne stava!!!6te proveria tazi rabota s Biosa makar 4e ne znam kak to4no da go napravia no.......kagi po to4no kak stava?!PLSSS

Тема Re: Problem s klaviaturata moge bi!!нови [re: minuvach]  
Автор Пeтъp_ (linux fen)
Публикувано16.11.02 17:50

изключваш тока на компа от контакта и след около 10 секунди пак го включваш
виждал съм го и при други дъна с процесор на AMD, може би е от чипсета

който търси,намира...
松下電

Тема Re: Пробвай с друга клавиатуранови [re: minuvach]  
Авторdan (Нерегистриран)
Публикувано16.11.02 17:52

В някой БИОС-и има опция (в POWER SETUP или нещо от този род) да си настроиш компютъра да се пуска чрез клавишна комбинация вместо от POWER бутона! Обаче проблема едва ли е в това! Достъп до биоса обикновено можеш да получиш като задържиш клавиша "del" при стартирането на компютъра (докато брои паметта). Добре де, а с другите клавиатури проблема пак ли остава? За информация има и USB клавиатури ! А коя е фирмата от която са казали, проблема не е хардуерен?

Тема Re: Пробвай с друга клавиатура [re: dan]  
Публикувано17.11.02 12:28

Probval sam i USB klaviatura!Problema ostava!!!Prosto ne e ot samata klaviatura.Problema ne se pojaviava ritmi4no.Prosto kogato startiram kompa danoto ima govore6t bios i mackata koiato ozvu4ava mi kazva s gaden elektronen glas" No keebort or keebort error"sredno vednag na 4-5 pati!!!:(sled tova imam mi6ka!!!no kogato se opitam da izpolzvam i klaviatura vsi4ko blokira!!!!!!kompa uvisva i samo Resset ili izkliu4vane ot mregata pomaga!!!vsi4ki digat raze i nikoi ne znae kakva vsa6tnost e pri4inata!!Ina4e firmata ot koiato go vzeh e SMS(smart systems)ve4e po4ti sam se primiril 4e niama da se opravi i ot vreme na vreme 6te si RESSETVAM kat pi4!!!! ako niakoi ima idei!!!!!!!!!!!!!!

Автор Kpъr (ентусиаст)
Публикувано17.11.02 13:57

колко Вата е захранването ??

Тема Re: Problem s klaviaturata moge bi!!нови [re: Kpъr]  
Публикувано17.11.02 18:59

koe?na kutiata- 300W

Автор EЙЧ (непознат )
Публикувано17.11.02 19:10

И аз имам същия прблем с дъно ASUS но не си спомнян модела, отначало от време на време, но сега постоянно отказа да разпознава клавиатурата, нямам достъп до BIOS защото не мога да ползвам клавиша DEL. Изключвал съм захранването, но непомага.
Просто компа е мъртъв, отчаян съм!!

Тема Re: Problem s klaviaturata moge bi!!нови [re: EЙЧ]  
Публикувано18.11.02 18:47

E ti napravo mi vkara dosta nerv!!!!!!!!!

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.