|
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
Тема
|
РАМ
|
|
| Автор |
Black Hawk (непознат
) |
| Публикувано | 18.06.02 19:49 |
|
|
Искам да си сменя RAM- та и да ви питам каква е разликата измежду : PQI 256MB DDR PC2100 - 34 USD и VIKING 256MB DDR PC2100 - 74USD. Различават ли се по производителност и заслужавали си да дадеш 40 долата отгоре?
| |
|
Тема
|
E mi da razlichavat se
[re: Black Hawk]
|
|
| Автор | lvo (Нерегистриран) |
| Публикувано | 18.06.02 21:33 |
|
|
Markata pravi chudesa da znaesh
| |
|
Тема
|
Re: E mi da razlichavat se
[re: lvo]
|
|
| Автор |
Yozo (!!!БЪЛГАРИН!!!) |
| Публикувано | 19.06.02 06:48 |
|
|
По производителност няма да се различават, но марковата е по-сигурна и няма да ти прави проблеми. Много често немарковите също нямат проблеми.
THE ONLY THING WE HAVE TO FEAR IS FEAR ITSELF!!!
| |
|
Тема
|
Re: РАМ
|
|
| Автор | Bongo (Нерегистриран) |
| Публикувано | 19.06.02 10:05 |
|
|
PQI se slavi kato pamet, koiato ne moje da raboti po dvoiki. Ako po natam si slojish oshte edin modul pamet zaedno s PQI-kata mashinata ti moje da stane nestabilna , da zabiva, greshi ili da povrejda failove pri kompresia. Tochno tova stana pri men. Samo che az biah s NONAME s chipove Micron, koito naposledyk sa s mnogo losho kachestvo. Kucha marka pametite s chipove Micron i PQI ne vinagi rabotiat korectno po dvoiki. Osven tova PQI davat dosta poveche defecti. Abe markovata pamet si zaslujava. V povecheto sluchai problemite na horata sa ot kalpavi pameti i tova se razbira dosta trudno. Osven tova noname pametite imat mnogo greshki v SPD-to (tova e neshto kato bios-che) a niakoi dyna razchitat na tezi parametri. Na tvoe miasto ne bih riskuval che moje da gi zagubish tia 34 $ deto si gi dal za PQI. Pri tezi pameti vsichko e TOTO 6 ot 49 - moje da ucelish, moje i da ne.
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор | Black Hawk (Нерегистриран) |
| Публикувано | 19.06.02 11:01 |
|
|
A v momenta koi markovi pameti sa nai-dobri?- Kingmax, Viking?
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор | BAS (Нерегистриран) |
| Публикувано | 19.06.02 11:08 |
|
|
Imam vazmojnost da si kupia SDRAM Kingston 256 MB PC133 za 36-37$.Kakvo shte kajete za markata i saotvetno za cenata?
Zaslujava li si?
Blagodaria!
| |
|
Тема
|
[re: Bongo]
|
|
| Автор |
OKL (базикчия) |
| Публикувано | 19.06.02 14:23 |
|
|
PQI se slavi kato pamet, koiato ne moje da raboti po dvoiki
тва пък откъде го извади, на бас, че е твое творение. Попаднал си на калпава памет и аре изцепваме се под общ знаменател...
П.П. не съмпатизирам на PQI, но не е редно да се говори така, затова че си се наденал на фалшива или дефектна памет!
Човек се ражда от дупка, мисли за дупка и отива в дупка...
| |
|
Тема
|
[re: BAS]
|
|
| Автор |
OKL (базикчия) |
| Публикувано | 19.06.02 14:26 |
|
|
марката е супер. Внимавай до колко е истинско това под лепенката Kingston! Късмет!
Човек се ражда от дупка, мисли за дупка и отива в дупка...
| |
|
Тема
|
[re: OKL]
|
|
| Автор | BAS (Нерегистриран) |
| Публикувано | 19.06.02 16:44 |
|
|
A cenata?Shte ia kopuvam ot Singapur.Kakva e opasnosta tazi pamet da ne e 100% Kingston?Proizvejda li se ot niakakav drug proizvoditel a posle da mu se lepi imeto Kingston?Neshto kato Micron-a proizveden ot NoName ,deto v momenta se plasira v BG.
| |
|
Тема
|
Bongo Bongoo, ti mai si za Afrika
[re: Bongo]
|
|
| Автор | lvo (Нерегистриран) |
| Публикувано | 19.06.02 22:14 |
|
|
Kka da ne moje PQI da bachka po dvoiki be ta pri mene e tochno taka i si vyrvi super ,be ot de se vzemat takiva razbirachi kato tebe che i "ekspertnoto"mnenie si davash
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|