|
Тема
|
Проблем с памет.
|
|
Автор | pitar k (Нерегистриран) |
Публикувано | 13.06.02 21:42 |
|
Днес си взех памет 256 МВ DDR, но имам проблеми. компютърът е много нестабилен, забива, рестартира се произволно, не могат да се пуснат половината програми /или се пускат и дават съобщение за грешка/. Дъното ми е K7S5A, и преди това работеше със 2х64 МВ PQI SDRAM, и нямаше проблеми. Тази памет също е PQI - 266 Мхц, но съм я пуснал на 224 Мхц и пак не работи стабилно. Ако изобщо успея да заредя ХР - то, то работи доста нестабилно. Кажете дали проблемът е в паметта или в дъното. Дали паметта е дефектна, или има някаква несъвместимост, и как да я оправя? Ето какво пише на лепенката на паметта - M2U25664DS8HA0G-75B 256 MB DDR - 266 MHZ - CL 2.5 PC2100U - 25330, а на чиповете пише следното: elixiz N2DS512880AT - 75B 02700APY. Пробвах с различни настройки в биоса, включително и най - бавните, но не помага. Пробвах и двата слота, все същото. Някакви идеи? Благодаря.
| |
Тема
|
Re: Проблем с памет.
[re: pitar k]
|
|
Автор | SlS мaйka! (Нерегистриран) |
Публикувано | 13.06.02 22:05 |
|
Питай Явор, той е фен на това дъно.
Според мен жална ти майка, сменяй дъното докато е време.
| |
Тема
|
|
|
Автор | lud sym (Нерегистриран) |
Публикувано | 13.06.02 22:22 |
|
nesyvmestimost e spored men. kolkoto i da hvalqt pqi az sym pesimist otnosno tehnite izdeliq. sluchi mi se syshtoto samo che s sdram, na edin priqtel i na nego. probvai da flashensh biosa, ako nishto ne stane tichai za druga marka pamet.
| |
Тема
|
пробвай
|
|
Автор |
OKL (базикчия) |
Публикувано | 18.06.02 12:25 |
|
пусни си настройките на BIOS_a по default и виж как се държи, има ли промяна?
Човек се ражда от дупка, мисли за дупка и отива в дупка...
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Yozo (!!!БЪЛГАРИН!!!) |
Публикувано | 18.06.02 14:08 |
|
Най-вероятно не е от дъното, а от настройките в биоса или пък от самата памет.
THE ONLY THING WE HAVE TO FEAR IS FEAR ITSELF!!!
| |
|
|
|
|