Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 20:59 04.07.25 
Компютри и Интернет
   >> Хардуер
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Мастило за принтер  
АвторEpмaн (Нерегистриран)
Публикувано08.06.02 23:21

Кажете ми откаде мога да си купувам евтино мастило за мастилено-струен Canon S200 (цветни и черно). Зареждам си го сам, но ми искат незаслужено много за мастилото

Тема Re: Мастило за принтернови [re: Epмaн]  
АвторFOXHOUND (Нерегистриран)
Публикувано09.06.02 01:10

Ами направи си го сам като мен! Иначе има много да ни скубят!

Тема Kak?нови [re: FOXHOUND]  
АвторErman (Нерегистриран)
Публикувано10.06.02 00:23

Kak da si go napravya?

Тема Re: Kak?нови [re: Erman]  
Публикувано10.06.02 20:45

Ако ти кажа директно е все едно да ти кажа как да си правиш бензин от водаОзначава да изям хляба на много хора, а това едва ли ще им хареса. Освен това моето е за термичен печат, а епсъна е с пиезоелектричен и не знам дали ще стане.

Тема Бе ти в ред ли си?!?!?!нови [re: FOXHOUND]  
Публикувано11.06.02 16:21

Май не си много в час... Не виждаш ли, че питам за мастилено-струен Канон, а не за Епсън. И аз мога със същата лекота да твърдя, че превръщам оловото в злато, но не искам да ви кажа как щото да пазя хляба на ДРУГИТЕ (?!?!? много загрижено за хляба на другите ?!?!?). Аз съм медик и едва ли ще тръгна скоро да въртя бизнес с производство на мастило. Също така няма да тръгна да храня идиотите дето ми искат луди пари за едно зареждане на главата. Всичко си има мярка. Аз си зареждам собственоръчно главата за обща себестойност 1.00 (един) лев, те ми искат 17.00 (!!!!!). Много им е скъп труда бе - за 1 минута - 16 лева. Ей за тва ще си измрат. Имам кола. Мога сам да я поправям, но я давам на сервиза отсреща. Щото хората са разумни - за половин час тежък труд (масла, ръчен труд) те ми вземат 10 лева, а тия мързели дето така им пазиш ценния (ама наистина ценен) хляб ще ми вземат толкова пари за 1 минута.
Знам, че има откъде да се взема по-евтино мастило (не искам да си го произвеждам, а да си КУПУВАМ) и рано или късно ще намеря. Ти ако можеш да помогнеш - помогни, но ако не можеш, не ми пълни форума с тийнеджърски изцепки от рода на "знам как, ама няма да ти кажа". Наистина си имам работа за вършене и не ми се иска да си губя времето в четене на самохвални презентации.
Айде остани със здраве!

Тема Re: Бе ти в ред ли си?!?!?!нови [re: Erman]  
Автор Yozo (!!!БЪЛГАРИН!!!)
Публикувано11.06.02 17:07

Erman, как не те домързя да му пишеш толкоз много, не видя ли че не е в ред?

THE ONLY THING WE HAVE TO FEAR IS FEAR ITSELF!!!

Тема Няма какнови [re: Yozo]  
Публикувано11.06.02 20:12

Т'ва ми е професионалното поприще - свикнал съм

Тема Re: Няма какнови [re: Erman]  
Публикувано11.06.02 20:31

Не ви се сърдя, че ме изкарахте луд! Вярно е, че допуснах грешка с името на принтера, но ти докторе не грешиш ли? И ако сгрешиш какво става??? И не ми казвай, че нямаш време щом пишеш такива дълги постове и се цапаш със зареждане на принтери. Как мога да ти кажа откъде си купувам евтини мастила, като моите са безплатни?!? Като си лекар сигурно си виждал рецепти и можеш да ги четеш. Ето ти една за пример:

Ingredient: WATER
Ingredient Sequence Number: 01
Percent: 70-90

Ingredient: GLYCERINE, 1,2,3,-TRIHYDROXYPROPANE, GLYCEROL, ANHYDROUS
GLYCERINE, GLYCERIN
Ingredient Sequence Number: 02
Percent: 5-10

Ingredient: WATER SOLUBLE DYE
Ingredient Sequence Number: 03

Ingredient: WATER SOLUBLE SOLVENTS
Ingredient Sequence Number: 04

Ingredient: ISOPROPANOL (ISOPROPYL ALCOHOL), 2-PROPANOL, DIMETHYL CARBINOL
Ingredient Sequence Number: 05
Percent: <5

Ако теб те мързи(или си цениш твърде много времето) някой друг с моята диагноза може да прояви интерес!!
Успех на всички

Тема Пробвано ли е?нови [re: FOXHOUND]  
Публикувано11.06.02 23:23

Имам широк достъп да химични материали и не е проблем да изпробвам подобна смес, макар и да не е дадена по химична номенклатура (не че се оплаквам - и така се разбира), но все пак има неизвестни - какъв тип "water soluble dye" и какъв тип "water soluble solvents" са използвани. Все пак последното не е просто за да допълва водата... Мога да се досетя за какво са глицеринът и изопропанолът... Някой ако има излишна глава да пробва, може да сподели какво е получил. Утре ще ида до лабораторията да ги питам за тяхното мнение

Тема more...нови [re: FOXHOUND]  
Публикувано11.06.02 23:42

http://www.biosci.ohio-state.edu/~jsmith/MSDS/CANON%20INK%20CARTRIDGE.htm Оттук ли си черпил информация?

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.