|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
посъветвайте ме за ... магазин за хардуер онлайн
|
|
Автор |
Stan@ (минаващ) |
Публикувано | 13.02.02 21:56 |
|
Здравиейте!
Решил съм да си взема нова видео карта - ATI Radeon, Vivo 64MB, DDR, TVOut, TV IN, MPEGII
Проле ма е че съм от провинцията, а на близо няма магазин в който да я открия. И в пловдив търсих, но специално този модел нямаха - имат само по-стари. До София нямям възможност да дойда, така че искам да ви попитам не знаете ли случайно някоя фирма, която да приема поръчки през интернет или по телефона и да ги доставя с куриер или по пощата. Аз намелих една (), но въпреки че на сайта я има тази карта, по телефона казаха, че нямали.
Иоще нещо - вярно ли е че с Radeon VE може едновремено да се ползва TV-Out - а (да речем че се гледа филм DivX), а в същото време да се ползва и монитора за някаква друга операция с компютъра!
Благодаря Ви предварително!Редактирано от Stan@ на 13.02.02 22:14.
| |
Тема
|
Re: посъветвайте ме за ... магазин за хардуер онлайн
[re: Stan@]
|
|
Автор | wishmaster (Нерегистриран) |
Публикувано | 14.02.02 00:09 |
|
Здравей Стан,
Нети препоръчвам да купуваш on-line. Особено от STEALtech. Бях техен клиент едно време и да ти кажа заради тях едва не станах терорист-талибан. Исках да им сложа бомба. Просто такъв номер ми изиграха, че... оххх, само като си припомня. Пък и не веднъж ме измамиха. Просто забрави за тях. Цените им може да са по-ниски, но на мен ниските им цени ми излозаха през носа.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
John (True Gamer) |
Публикувано | 14.02.02 00:54 |
|
http://www.hardwarebg.com/
| |
Тема
|
Steltech!!!!!!!!! za boga ...NE!!!!!!!!!!
[re: John]
|
|
Автор | oparen (Нерегистриран) |
Публикувано | 15.02.02 17:21 |
|
ako iskash da si imash problemi - DA
vav sichki ostanali sluchai NE! NE ! NE!

| |
Тема
|
|
|
Автор |
VampKiller (Sniffer) |
Публикувано | 15.02.02 17:47 |
|
Не се пазарува онлайн в България, още не.......!
Иначе си поредното мишленце в капана, захапало
някой евтинджос /сиренце/
No security for you!
I am here!
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Stan@ (минаващ) |
Публикувано | 15.02.02 21:23 |
|
ОК
Тогава ми кажете някой добър и зареден магазин в Пловдив. То повечето нямят този модел карта.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Пeтъp_ () |
Публикувано | 15.02.02 21:36 |
|
всички магазини и фирми у нас се зареждат от 2,най-много 3 доставчика,и ако нещо го няма някъде,обикновено никъде другаде го няма
харесай си друга видеокарта,много от това което пишат в офертите го няма никъде в БГ
| |
Тема
|
[re: Пeтъp_]
|
|
Автор |
Stan@ (минаващ) |
Публикувано | 15.02.02 22:16 |
|
Добре, но виждам, че вече двама човека тук във форума казват че имат и задават въпроси относно ATI Radeon ViVo, как може тогава да го няма никъде в България. Дайте поне един уеб адрес на някоя от големите фирми за които говорите, да се убедя че не е налична въпросната карта!
Благодаря Ви за помоща!
| |
Тема
|
|
|
Автор | ufff (Нерегистриран) |
Публикувано | 15.02.02 22:57 |
|
>Иоще нещо - вярно ли е че с Radeon VE може едновремено да се ползва TV->Out - а (да речем че се гледа филм DivX), а в същото време да се ползва и >монитора за някаква друга операция с компютъра!
tova e DualHead ili tam kakto se pisheshe :)) podyrja demek dva monitora, porazpitai dali kartata koqto tyrsish ima takyv support. ako ne si izberi druga
v saita na ATI e opisano dobre makar i kratko:(
| |
Тема
|
Re: посъветвайте ме за ... магазин за хардуер онла
|
|
Автор |
1OOnikz® (Unlisted) |
Публикувано | 15.02.02 23:26 |
|
Не можеш да гледаш TV с нея... Повече инфо на сайта на както те съветва момчето. Само последните модели (8500 , ако не се лъжа) поддържат 2монитора и TV опция ,но може и да бъркам. Ако можеш да минеш без 2ри монитор All-In-Wonder е това което ти трябва. Не взимай по-скъпият модел с 64Мб памет защото няма да направиш никаква разлика в скоростта и изображението.
100nikz®
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|