Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 16:58 15.07.25 
Компютри и Интернет
   >> Хардуер
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема посъветвайте ме за ... магазин за хардуер онлайннови  
Автор Stan@ (минаващ)
Публикувано13.02.02 21:56

Здравиейте!
Решил съм да си взема нова видео карта - ATI Radeon, Vivo 64MB, DDR, TVOut, TV IN, MPEGII
Проле ма е че съм от провинцията, а на близо няма магазин в който да я открия. И в пловдив търсих, но специално този модел нямаха - имат само по-стари. До София нямям възможност да дойда, така че искам да ви попитам не знаете ли случайно някоя фирма, която да приема поръчки през интернет или по телефона и да ги доставя с куриер или по пощата. Аз намелих една (

), но въпреки че на сайта я има тази карта, по телефона казаха, че нямали.

Иоще нещо - вярно ли е че с Radeon VE може едновремено да се ползва TV-Out - а (да речем че се гледа филм DivX), а в същото време да се ползва и монитора за някаква друга операция с компютъра!

Благодаря Ви предварително!

Редактирано от Stan@ на 13.02.02 22:14.

Тема Re: посъветвайте ме за ... магазин за хардуер онлайннови [re: Stan@]  
Авторwishmaster (Нерегистриран)
Публикувано14.02.02 00:09

Здравей Стан,
Нети препоръчвам да купуваш on-line. Особено от STEALtech. Бях техен клиент едно време и да ти кажа заради тях едва не станах терорист-талибан. Исках да им сложа бомба. Просто такъв номер ми изиграха, че... оххх, само като си припомня. Пък и не веднъж ме измамиха. Просто забрави за тях. Цените им може да са по-ниски, но на мен ниските им цени ми излозаха през носа.

Тема Re: посъветвайте ме за ... магазин за хардуер онлайн [re: Stan@]  
Автор John (True Gamer)
Публикувано14.02.02 00:54

http://www.hardwarebg.com/

Тема Steltech!!!!!!!!! za boga ...NE!!!!!!!!!!нови [re: John]  
Авторoparen (Нерегистриран)
Публикувано15.02.02 17:21

ako iskash da si imash problemi - DA
vav sichki ostanali sluchai NE! NE ! NE!

Автор VampKiller (Sniffer)
Публикувано15.02.02 17:47

Не се пазарува онлайн в България, още не.......!

Иначе си поредното мишленце в капана, захапало
някой евтинджос /сиренце/

No security for you!
I am here!

Автор Stan@ (минаващ)
Публикувано15.02.02 21:23

ОК
Тогава ми кажете някой добър и зареден магазин в Пловдив. То повечето нямят този модел карта.

Автор Пeтъp_ ()
Публикувано15.02.02 21:36

всички магазини и фирми у нас се зареждат от 2,най-много 3 доставчика,и ако нещо го няма някъде,обикновено никъде другаде го няма
харесай си друга видеокарта,много от това което пишат в офертите го няма никъде в БГ

Тема Re: посъветвайте ме за ... магазин за хардуер онлайннови [re: Пeтъp_]  
Автор Stan@ (минаващ)
Публикувано15.02.02 22:16

Добре, но виждам, че вече двама човека тук във форума казват че имат и задават въпроси относно ATI Radeon ViVo, как може тогава да го няма никъде в България. Дайте поне един уеб адрес на някоя от големите фирми за които говорите, да се убедя че не е налична въпросната карта!

Благодаря Ви за помоща!

Авторufff (Нерегистриран)
Публикувано15.02.02 22:57

>Иоще нещо - вярно ли е че с Radeon VE може едновремено да се ползва TV->Out - а (да речем че се гледа филм DivX), а в същото време да се ползва и >монитора за някаква друга операция с компютъра!
tova e DualHead ili tam kakto se pisheshe :)) podyrja demek dva monitora, porazpitai dali kartata koqto tyrsish ima takyv support. ako ne si izberi druga
v saita na ATI e opisano dobre makar i kratko:(

Тема Re: посъветвайте ме за ... магазин за хардуер онланови [re: Stan@]  
Автор 1OOnikz® (Unlisted)
Публикувано15.02.02 23:26

Не можеш да гледаш TV с нея... Повече инфо на сайта на

както те съветва момчето. Само последните модели (8500 , ако не се лъжа) поддържат 2монитора и TV опция ,но може и да бъркам. Ако можеш да минеш без 2ри монитор All-In-Wonder е това което ти трябва. Не взимай по-скъпият модел с 64Мб памет защото няма да направиш никаква разлика в скоростта и изображението.

100nikz®

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.