|
Тема
|
Problem ATI i TV out
|
|
Автор | TV (Нерегистриран) |
Публикувано | 19.12.01 00:15 |
|
Vzeh si ATI Radeon 64 MB SDRAM s TV out. Biah 4el tuk v kluba 4e niakoj e adski dovolen, da ne govorim 4e se e kefil strashno iaki igri??!!!??? Ne taka stoiat oba4e i pri men neshtata. Obraza e adski razmazan i neka4estven, a kogato se opitvam da pipam rezoliucia i cviat ili nishto ne stava /ne se promenia/ ili vaobshte iz4ezvashe televizora. Kogato pusnah Divx niama nikoj na televizora, a samo kogato prevkliu4vam na full screen se pokazva obraz za sekundi i pak 4eren ekran. Dali az ne sam ia setnal neshto kato horata ili prosto si e taka na TV. Igri i neprobvah sled kato vidiah razmazania obraz, na kojto ne mojeshe da se pro4ete absoliutno nishto. Probvah na 2 televizora-rezultata e edin i sasht.
Niakoj ako znae da pomogne shte sam mngo blagodaren.
| |
Тема
|
Re: Problem ATI i TV out
[re: TV]
|
|
Автор |
S_t_a_n (стар клубар) |
Публикувано | 19.12.01 08:34 |
|
Здрасти!
По принцип ATI се славят с един от най-добрите TV-изходи, но трябвя да имаш предвид, че нито една видеокарта с TV-out не изкарва добър образ на Windows Desktop. Аз имам две ATI карти - All-In-Wonder и Radeon 64DDR - и двете имат супер образ при филми. Пробвал съм и с други марки, но от ATI съм най-доволен.
От голямо значение е и телевизорът - по-качествените модели показват доста по-добър образ от компютър - и аз като тебе се ядосвах докато бях с Funai. Сега си взех Samsung PLANO и разбрах истината.
Колкото до Windows - нормално е да е размазано, просто телевизорите имат много по-малки възможности (разделителна способност) от мониторите. Единствено новите 100 херцови модели TV с VGA-вход решават проблема, но те са все още с трицифрени цени .
Поздрави!
P.S. Поиграй си малко и с настройките в Display Properties/Advanced/Display/TV.
Ако нещо работи, не го пипай!Редактирано от S_t_a_n на 19.12.01 08:38.
| |
Тема
|
Re: Problem ATI i TV out
[re: S_t_a_n]
|
|
Автор |
EЙЧ (непознат
) |
Публикувано | 30.12.01 08:35 |
|
Аз също имам ATI All in Wonder Radeon, възхитен съм от нея и избщо от ATI.
Нещо в настройките може да не е наред, виж хелпа и раздел "troubleshooting", би трябвало да ти помогне!
| |
|
|
|
|