Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 11:25 07.07.25 
Компютри и Интернет
   >> Хардуер
*Кратък преглед

Тема CD-RWнови  
Автор Mescalito (маршрут)
Публикувано16.10.01 15:25

Kakyv CD-RW shte mi preporychate? Iskam da razkaram staroto si HP, no na koito i da se spra, vse niakoi poznat grakva, che imal ujasni problemi, i che ne struva.
Do sega otpisah HP, Acer, LG, Nec...
Nakanih se na Teac 12/10/32 obache se okaza, che niama otkyde da si go kupia (firmite, koito go imat po price listite kazvat, che v momenta niamat)
Znam, che Plextor e prekrasen izbor, no ne mi se davat tolkova pari za zapisvachka...
Znachi, govorim niakyde za okolo 120-130usd max :)
Predlojenia?

Тема Re: CD-RW [re: Mescalito]  
Автор bst (~!~)
Публикувано16.10.01 23:13

Imam Teac 8 8 32 i raboti perfekt do sega.

В 99% от случайте проблема е ПРЕДМОНИТОРЕН bst

Тема Re: CD-RWнови [re: Mescalito]  
Автор kozoder (Става)
Публикувано19.10.01 07:41

Ne znam ima li gi w BG, no az imam Philips i sam dowolen.

Автор ManOwaR (YEAHH)
Публикувано19.10.01 18:12

hi man nadqvam se da ne se surdi6 o6te ,az 6te ti preporu4am Sony 16/10/40 az v kluba kadeto rabotih ima6e edno 4/2/32 i raboti perfekno ve4e dve godini i pollovina kato imash predvit usloviqta prah cigari slabo PC ,ima napraveni stotici zapisi i prezapisi (nali znai6 maniqta ot mp3 v AudioCD) ave mnogo sum dovolen napravo klasika vzemi si takova ili TEAC i 6te me spomenava6 s dobro :>>

I come with peace

Редактирано от ManOwaR на 19.10.01 18:14.

Автор R1dler (само с едно "d")
Публикувано19.10.01 18:25

e otgowora e iasen
TEAC..
pochakai:) shte wnesat:)

Riddle me this, what kind of man has bats on the brain?

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.