Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 22:50 07.07.25 
Компютри и Интернет
   >> Хардуер
*Кратък преглед

Тема HELP!!!нови  
Автор SZ (непознат )
Публикувано02.06.01 14:56

Imam ADI SoundMAX Integreted audio card,koiato mi suzdava ogromni problemi.
Vseki put ,kato pusna programa s po slojna grafika (3D) ,zvuka se skapva a pokrai nego i kompiutara blokirva.Opitah se da nameria niakakuv nov draiver za kartata ,no nikude ne figurira takova ime.Proizvoditelia e "Analog Devices Int.".
Ako niakoi moje da mi pomogne po niakukav nachin shte sum mu mnogo blagodaren.Blagodaria vi predvaritelno!!!

Тема Re: HELP!!!нови [re: SZ]  
АвторNK (Нерегистриран)
Публикувано02.06.01 18:31

Shtom e "Integreted audio " driver tursi na sita na proizvoditelja na dunoto.
I ne budi siguren 4e shtom se skapva sound-a pri 3D to tova e ot sound-a.Move da ima nesuvmestimost m/du dunoto i Video cartata - i ot tova da kuza i zvuka.
Za da razberesh dali e taka, prosto izklu4i zvuka s jumper ili ot bios-a- vig kak shte se durgi.
Vig dali njama hardware-n konflikt v System.

Тема Re: HELP!!!нови [re: NK]  
Автор SZ (непознат )
Публикувано02.06.01 20:27

Tezi neshta gi proverih veche -zatova sum siguren che e ot kartata.Kogato izkliucha zvuka vsichko si raboti perfektno.Problemut e v tova che kartata e dosta osobenna. Kompiturat mi e ot niakakva firma "peoplePC" i interesnoto e che audio i video kartata si idvat vgradeni s dunnata platka.Znachi sushtestvuva niakakvo podobie na chip no karta lipsva.
Ot tuk mi idva i problema -ako imashe niakakva karta postavena na slot ,ottdavna da sum ia smenil.
Blagodaria ti vse pak che se otzova!

Автор SZ (непознат )
Публикувано05.06.01 20:45

Interesno tolkova li niama pone edin Bulgarin s podoben problem,ta niama edin koito da moje da mi pomogne?????

Авторompe (Нерегистриран)
Публикувано05.06.01 23:10

Вземи да си купиш саунд.

Тема Re: HELP!!! [re: SZ]  
Автор peraine (новак)
Публикувано06.06.01 09:17

Струва ми се, че Acorp правеха дъна със SoundMax. Предполагам, че си със Celeron, така че явно става дума за 810 чипсет.
Драйвери няма да намериш, а даже и да намериш едва ли ще ти помогнат. Проблемът е хардуерен, става дума или за цяла фабрично некачествена партида или за лоша архитектура на модела дъно.
Решението наистина е да си купиш някакъв нормален звук, съвсем евтино е, и си струва.

Автор A.Пeтpoв (минаващ)
Публикувано06.06.01 15:19

Пробвай някои от тези драйвери:

http://www.compaq.com/support/files/desktops/us/download/9606.html

http://www.msi.com.tw/support/autobios/SDriver/Sound/Adi/SoundMAX/188x/

http://www.windrivers.com/script/drivers.asp?company=AD и оттам избираш AD1881

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.