Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 01:26 08.07.25 
Компютри и Интернет
   >> Хардуер
*Кратък преглед

Тема kakvo da napravqнови  
Авторmuho (Нерегистриран)
Публикувано15.05.01 21:47

daite mi savet.durona sled kato varve6e dobre na 6x133,6x140 i 6x145 bez da butam naprejenieto(default 1,6)na 6x150 pod 3dmark zabiva.Ne e ot 3dmark-a za6oto sled kato go vurna si minava testa normalno.Kade e veroqtno da e problema.V cpu-to(dali trqbva da promenq naprejenieto),ram-a(PQI) ili AGP-to.6te sam vi mnogo priznatelen ako mi pomognete da re6a problema si.

Тема Re: kakvo da napravqнови [re: muho]  
АвторHямa (Нерегистриран)
Публикувано16.05.01 03:46

Ако всички други програми ти вървят нормално, не му пускай 3dmark :)

Айде със здраве!

Тема Re: kakvo da napravqнови [re: muho]  
Автор peraine (непознат )
Публикувано16.05.01 14:59

Може да е от всичко :-) зависи какво ти е видеото, предполагам, че RAMа ти е РС133, но кой знае дали издържа. Можеш да провериш паметта като я върнеш на 100Мнz от сетъпа на дъното, възможно е да проработи така.
Системата само на 3DМаrk ли ти прави проблеми или при по-сериозно натоварване също заспива? Обърнал ли си внимание дали процесорът не грее прекалено много? Все пак най-вероятно е от видеото, КТ чипсетът поддържа FSB:AGP 1:2, не че AGP 75Mнz е особено много, освен ако не е noname.
Ако всичко дотук изглежда наред, тогава вдигаш напрежението ;-)

Тема Re: kakvo da napravqнови [re: peraine]  
Авторmuho (Нерегистриран)
Публикувано16.05.01 16:29

Ram-a e PQI 133Mhz,videoto asus v3800 AGP.Zabiva na natovarvane kato cqlo.

Тема не знам дали е от това...нови [re: muho]  
Автор OKL (базикчия)
Публикувано17.05.01 12:41

Не знам дали ще ти помогне, но на пазара в БГ се появиха и PC166 памети 128 МБ модули на PQI. Аз си взех един такъв ама още не съм го издувал прекалено моя дурон, освен това видеото ми е слабо и мисля, че ми забива от него, но и така съм доволен.

Ако искаш нещата да ти се вършат - върши си ги сам.

Тема Изключи AGPx4 [re: OKL]  
Авторkirko (Нерегистриран)
Публикувано17.05.01 18:47

и сичко ще бачка на 6

Тема Re: Изключи AGPx4нови [re: kirko]  
Авторmony (Нерегистриран)
Публикувано18.05.01 07:45

Priatelu, silno e da se kaje che imash problem ta tursish pomosht:). Do kolko mnogo si predstaviash che mojesh da vdigash chestotata na shinata, i da iskash PC-to ti da raboti korektno ??:) No vupreki tova predpolagam che za po-iako overclock-vane na Duron-a ti mu e neobhodimo malko po-visoko zahranvashto naprejenie i mnogo hubavo ohlajdane!

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.