Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 01:26 08.07.25 
Компютри и Интернет
   >> Хардуер
*Кратък преглед

Тема mainboard za PIVнови  
Авторmitev (Нерегистриран)
Публикувано13.05.01 09:31

Preporachaite dano za PIV na 1.5 GHZ no triabva da e naistina dobro zachtoto chte se naloji da sam i s 1GB RAM

Тема Re: mainboard za PIVнови [re: mitev]  
АвторNK (Нерегистриран)
Публикувано13.05.01 12:01

Da ti imam problemite :)))
Ako imah tolkova mnogo izlishni $ - shtjah da si kupja nai-skupoto i markovo - puk ako ima problemi da si go zamenja.
Tuka edva li shte ima koi da ti pomogne :(((( s neshto po-konkretno.

Автор peraine (непознат )
Публикувано13.05.01 22:17

Едва ли ще чуеш нещо ново ако ти кажа, че и тук нещата стоят както обикновено - има няколко производителя, които правят най-доброто в този случай с i850 чипсета. Със сигурност няма да останеш разочарован ако вземеш референтното Intel дъно или Asus Р4Т, все пак Asus са най-големият производител в света и има защо. (Не че аз лично имам директни впечатления от Р4 въобще).
Преди всичко обаче трябва да си наясно с няколко неща: по принцип 850 дъната изискват кутия и захранване по спецификациите ATX 2.03, а и съществува несъвместимост с някаква част от видео картите (особено по-старите). За цената на Rambus паметта и сам си знаеш предполагам :-)
Не знам за какво ти трябва това нещо, аз бих се замислил сериозно.

Тема проблемченови [re: peraine]  
Авторkirko (Нерегистриран)
Публикувано14.05.01 11:21

Добре си го измислил за конфигурацията, обаче ще трябва да купиш
4 броя RAMBUS RAM 256mb - мойте съболезнования :)
А дъното което заслужава внимание е само едно разбира се - Asus

Тема Re: проблемче [re: kirko]  
Публикувано14.05.01 21:38

razbira se... znam che niama chipove po 1GB ;-).. no vse pak.. machinata naistina se nyjdae ot tazi mochnost.. prosto zatova za koeto chte ia polzvame.. hmm.. pyk i na men vazlojiha da ia izbera..

Тема Re: mainboard za PIVнови [re: peraine]  
Публикувано14.05.01 21:43

Blagodaria za saveta.Razbiram nedyomenieto ti, no nechtata naistina stoita taka i se nalaga da se raboti s machina ot visok klas.Razbira se che e za rabota- v tova idyma ne moje da stava.Predvijda se da se polzva kato grafichna sistema pod Lightwave, triabva sachto da e raboti i sas zvyk ( prochtavai che taka lakonichno se izraziavam no sam se sechtach za akkavo govoria ).Rabotata e tam, che machinata ne se znae dokoga chte ni triabva i v posledstvie naviarno chte se prevarne v database server na mrejata tyk pri nas.Zatova ne triabva edna seriozna machina, a ne 3 specializirani.

Автор peraine (непознат )
Публикувано15.05.01 12:18

При това положение, Р4 наистина е добър избор, особено ако финансите нямат значение :-)
Лично аз по принцип давам предпочитания към Thunderbird, но доколкото знам Athlon има проблеми с някой графични и мултимедийни приложения.
Другата възможност според мен е многопроцесорна система, комбинирана със SCSI съхраняващи устройства, но това зависи от конкретната специфика на работата.

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.