Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 00:35 07.07.25 
Компютри и Интернет
   >> Хардуер
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема divxнови  
Автор Тарикат на дребно ()
Публикувано31.08.00 12:44

Някой правил ли е DVD в divx? Имам нужда от малко начален тласък за да поема, нещо не мога да намеря HELP по темата. Предварително се извинявам на онези момчета, които следат за чистотата на тематиката и биха ме пратили в софтWерната групичка, но от опит знам, че там няма да ми отговорят. Поздрави.

Тема divxнови [re: Тарикат на дребно]  
Автор Miro ()
Публикувано31.08.00 18:20

No kachestwoto na DivX obinoweno e ujasno! na granicata e da mohe neshto da se gleda.

Тема aaa..нови [re: Miro]  
Автор tarambuka3500 ()
Публикувано31.08.00 19:59

aaa, miro nedei taka be kachestvoto na dobre napraveno divx-che e pochti kato na DVD... nesto kato ot CD da napravish MP3.

Тема divxнови [re: Miro]  
Автор А.Петров ()
Публикувано31.08.00 22:46

Да ти пратя "Blade" правен от DVD на DivX да видиш дали "качеството му е ужасно ..." ? Една идея е по-лошо от DVD качество. И Миро като въобще "не си в час" що се обаждаш ? Тарикат на дребно ... готин ник ... обърни се по въпроса към R1dler ако го мернеш из форума - той се занимава ... А.Петров

Автор Jedi Knight ()
Публикувано01.09.00 01:38

Proveri na : www.divx-digest.com Bi trqbvalo da ima tova koeto te interesuva.

Тема divxнови [re: Jedi Knight]  
Автор Ozzo ()
Публикувано01.09.00 08:58

Pogledni slednite site-ove i shte namerish syma ti guides: http://home.swipnet.se/~w-129483/ http://www.vcdhelp.com/ http://dvd.box.sk

Автор R1dler ()
Публикувано01.09.00 10:17

tarikat:))) prati mi telefona si shte ti zwynna:)

Тема divxнови [re: R1dler]  
Публикувано01.09.00 11:52

От Варна съм, защо да гушим БТК-то. По добре ми драсни два реда на new@dir.bg

Автор Ceko ()
Публикувано01.09.00 20:27

Bih iskal da popitam kvi sa sistemnite iziskvaniq za podobna deinost?

Тема divxнови [re: Ceko]  
Публикувано01.09.00 22:43

Както успях да мярна някъде, става дума за минимум 300МНz CPU, 32МВ RAM, ...не мага да се сетя за видеото какво беше изискването...Естествено с РII на 600 всичко би се получило за 10 - 15 часа (предполагам), докато с минимума може да отидат два дни. Другата седмица към края предполам, че ще съм намерил свободно време да завъртя колелото и ще съм по-точен в часовете. Доколкото разбирам става дума за разделно сваляне на филма от субтитрите.....абе хитра работа...направо ДВД...всъщност не съм видял направен филм, но след всичко което съм чул и прочел - очаквам чудеса....

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.