Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 10:53 17.06.25 
Компютри и Интернет
   >> Хардуер
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Pomognete , PC-to blokiraнови  
Автор Day ()
Публикувано23.08.00 18:47

Kogato poraboti izvestno vreme PC-to mi blokira - ekranut zamruzva i ...krai. Windows 98 , TX 98 , Cyrix 333 , 32 MB . Kato si pochine pak vurvi .Ujas , ne znam kakvo stava! Blagodarya!

Тема Pomognete , PC-to blokiraнови [re: Day]  
Автор tarambuka3500 ()
Публикувано23.08.00 19:12

da ne ti se e preebal ventilatora na CPUto

Автор Spartak ()
Публикувано23.08.00 19:15

Get cool!

Тема Pomognete , PC-to blokiraнови [re: Spartak]  
Автор shaman ()
Публикувано23.08.00 19:32

определено прегрява !

Тема Pomognete , PC-to blokiraнови [re: shaman]  
Автор Intel ()
Публикувано23.08.00 20:17

Abe vie vijdali li ste komputar sys Syrix deto da ne uwisva kakto si raboti.

Автор !!! ()
Публикувано23.08.00 23:22

Отърви се по-възможно най бързия начин от TX98 и Cyrix това по мое мнение е много лоша конфигурация. Пробвай от BIOS-са да намалиш честотата на процесора, пробвай различни комбинаций дори 233MHz, при тази конфигурация си заслужава да жертваш от честотата на процесора за сметка на стабилноста. Има и още много трикове за да направиш подобна система по стабилна.

Тема Pomognete , PC-to blokiraнови [re: !!!]  
Автор Day ()
Публикувано24.08.00 06:41

Super ste! A dali shte mi pomogne "rain" - tazi programka , koyato ohlajdala procesora softuerno? Za sujalenie za nov procesor moje da mi se otvori parashuta chak za Nova Godina!

Автор John ()
Публикувано24.08.00 07:19

vyrshi rabota ,samo ako ne puskash neshto s high priority- nqkoq igra,naprimer v full screen- t.e vsi4ki novi igri. moje da si puskash pasiansi bez problemi. a po nova godina toq procesor shte struva kolkoto 2 ventilatora. vij za virusi nova instalaciq na Win underclock ,ti dobre li si be?

Тема Pomognete , PC-to blokira [re: Day]  
Автор Zareto ()
Публикувано24.08.00 19:31

Значи, имаш ли възможност - подари го на врага си тоя Cyrix с извинение за израза. Съвет - някога работих на такова нещо и винаги без капак на кутията + доп.вентилатор.Не увисваше, но пак повтарям - при първа възможност!!! По-калпаво творение не ми е минавало през ръцете. Успех!

Тема Мдааааанови [re: Zareto]  
Автор svetlyo ()
Публикувано25.08.00 11:19

Значи резюмирам: 1. Българина не обича Cyrix, но го използва или го е правил в миналото 2. Българина дава глобални съвети, но на чужд гръб и портмоне 3. Българина много знае, защото съседа от фирмата казал че ... Та за Cyrix-a, да не става за игри! Но пуснат правилно е по-бърз от Интел ММХ на същите мегахерци! А за повечето компютри са за ... Преразказвам диалог в софииска фирма: (Извинете Пентиум4 имате ли, о така ли , след колко време ще има, ааааа добре - шефе ало трябва да вземем на П3-933 защото е най- подходящ за офиса, да-да по хубав е от тоя принтер ли , момент , да имате цветен лазерен .... и т.н.) Taka ako imate BOSS с джип PajeroSport всичко е ясно, но ако просто искате Internet ? А по въпроса за компютъра - НАДПИС НА КАПАЧКАТА НА CPU-ТО Е ФАЛШИВ! Тампонния печат на процесорите с надпис "произведено от IBM" сякаш са правени в албански гараж... IBM333 трябва да работи на 3x75 а не на 3.5x66 и с радиатор с махната лепенка (дето никой не я сваля отдолу)

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.