Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 21:54 06.07.25 
Компютри и Интернет
   >> Хардуер
*Кратък преглед

Тема daytek monitors-TNT2 problemнови  
Автор pokj ()
Публикувано23.08.00 01:26

abe kupih si edin monitor Daytek 1731d-17'',ama nesto ne mi bachka s videoto Riva TNT2 M16 32Mb,stom sloza drivera na videoto zabiva,moze samo na 640/480 16cviata... slozih Win 98SE i tam vlizashe samo v tazi rezulutsia a posle instalirah Win 2000PRO...tam sled instalatsiata,napravo dade cheren ekran i "zaspa" Ta niakoi ,ako znae nesto po vuprosa da pishe. 10x

Тема P.P. Monitora si bachka normalno s drugi karti!нови [re: pokj]  
Автор pokj ()
Публикувано23.08.00 01:27

.

Тема daytek monitors-TNT2 problemнови [re: pokj]  
Автор Lizzard ()
Публикувано23.08.00 06:38

Май проблема ти не е в монитора. Пробвал ли си тази видеокарта с други монитори?

Тема TNTto bachkashe s 14" Proviewнови [re: pokj]  
Автор pokj ()
Публикувано23.08.00 09:34

predishnia mi monitor beshe edno 14'' Proview i s nego bachkashe. no,chesno da si kaza imah baia iadove dokato ja podkaram na Shuttle 591p hot -VIA MVP3 chip.Viarno che mi pobelia malko kosata :)),no puk ia pusnah i si bachkashe,dokato ne smenih monitora.....ste ia boria niakauk,ako imate idei ili mnenia pishete. :) Best.

Автор Fireman ()
Публикувано23.08.00 11:31

poweceto nowi VideoCards imat problemi s nonIntel chipset based dynata:)) TNT2 ne e izkluchenie:) bori se :0) ...drugia wariant e da si smenish malko charkalyci...ama wsichko opira do pari:)

Тема TNTto bachkashe s 14" Proview [re: pokj]  
Автор R1dler ()
Публикувано23.08.00 14:01

nonIntel chipset i nVidia... edinstwenoto koeto moje ewentualno da ti pomogne e da si kachish poslednia AGP patch za dynceto. pri men ne spria da se dyni dokato ne si wzeh BX.:)

Тема TNTto bachkashe s 14" Proviewнови [re: R1dler]  
Автор А.Петров ()
Публикувано25.08.00 22:56

А стига бе ... не е истина :))) Тва за AGP patch-a е добра идея, но ако не се лъжа проблема ти се оправи като ти казах да си разрешиш USB-то на дъното преди да си вземеш BX (не че ще му е много stable на не-Intel-ски чипсет, а за скоростта да не говорим - но това е друга тема). Та pokj ако си забранил USB-то разреши го и може да имаш късмет - това обикновено върши работа при Riva TNT2 (специално M64 и Vanta). А.Петров

Автор ... ()
Публикувано25.08.00 22:59

gligi pushtio 1 ICQ be

Автор ... ()
Публикувано25.08.00 23:05

sorry.

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.