|
Тема
|
daytek monitors-TNT2 problem
|
|
Автор |
pokj () |
Публикувано | 23.08.00 01:26 |
|
abe kupih si edin monitor Daytek 1731d-17'',ama nesto ne mi bachka s videoto Riva TNT2 M16 32Mb,stom sloza drivera na videoto zabiva,moze samo na 640/480 16cviata...
slozih Win 98SE i tam vlizashe samo v tazi rezulutsia a posle instalirah Win 2000PRO...tam sled instalatsiata,napravo dade cheren ekran i "zaspa"
Ta niakoi ,ako znae nesto po vuprosa da pishe.
10x
| |
Тема
|
P.P. Monitora si bachka normalno s drugi karti!
[re: pokj]
|
|
Автор |
pokj () |
Публикувано | 23.08.00 01:27 |
|
.
| |
Тема
|
daytek monitors-TNT2 problem
|
|
Автор |
Lizzard () |
Публикувано | 23.08.00 06:38 |
|
Май проблема ти не е в монитора.
Пробвал ли си тази видеокарта с други
монитори?
| |
Тема
|
TNTto bachkashe s 14" Proview
|
|
Автор |
pokj () |
Публикувано | 23.08.00 09:34 |
|
predishnia mi monitor beshe edno 14'' Proview i s nego bachkashe.
no,chesno da si kaza imah baia iadove dokato ja podkaram na Shuttle 591p hot -VIA MVP3 chip.Viarno che mi pobelia malko kosata :)),no puk ia pusnah i si bachkashe,dokato ne smenih monitora.....ste ia boria niakauk,ako imate idei ili mnenia pishete. :)
Best.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Fireman () |
Публикувано | 23.08.00 11:31 |
|
poweceto nowi VideoCards imat problemi s nonIntel chipset based dynata:)) TNT2 ne e izkluchenie:)
bori se :0) ...drugia wariant e da si smenish malko charkalyci...ama wsichko opira do pari:)
| |
Тема
|
|
|
Автор |
R1dler () |
Публикувано | 23.08.00 14:01 |
|
nonIntel chipset i nVidia... edinstwenoto koeto moje ewentualno da ti pomogne e da si kachish poslednia AGP patch za dynceto. pri men ne spria da se dyni dokato ne si wzeh BX.:)
| |
Тема
|
[re: R1dler]
|
|
Автор |
А.Петров () |
Публикувано | 25.08.00 22:56 |
|
А стига бе ... не е истина :))) Тва за AGP patch-a е добра идея, но ако не се лъжа проблема ти се оправи като ти казах да си разрешиш USB-то на дъното преди да си вземеш BX (не че ще му е много stable на не-Intel-ски чипсет, а за скоростта да не говорим - но това е друга тема). Та pokj ако си забранил USB-то разреши го и може да имаш късмет - това обикновено върши работа при Riva TNT2 (специално M64 и Vanta).
А.Петров
| |
Тема
|
|
|
Автор |
... () |
Публикувано | 25.08.00 22:59 |
|