|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
iskam da si HDD mejdu 15 i 20 Gb,
kakvo mojete da mi preporuchate, dali 5400 ili 7200 oborota ???
| |
|
Ako ne tursish eftinoto, razbira se 7200. Pri tova konkretno ti preporuchvam IBM, s ATA 100 interfeis. Ako prosto iskash da imash hard disk i ne te interesuva proizvoditelnostta mu, togava njama smisal ot 7200.
| |
|
imash Maxtor naj-burzija disk w sveta - i v dma i v pio mode
sled tova e Quantum LM, a sled tova IBM - govorja za 7200/2m
na 5400 trjabwa da si opiten naistina - tam ima i seagate 30 modela, i evtini quantumu i kvo li ne ... :(
| |
Тема
|
samo 7200
[re: pero]
|
|
Автор |
Hdd () |
Публикувано | 22.08.00 05:17 |
|
ti mai otka4i da mi slagash IBM nai nakraq 4e i Quantum pred nego s negovite 512Kb ke6 i acki 6umen pred 2ta Mb na IBMa i negovoto po4ti murkane mai si shmatka nqkakva .Man vuobshte ne se zamislqi nqma Quantum nqma Matrox nai malko Seagate ,vzemi si IBM 20 Gb nqma da sugalqvash v momenta mislq 4e vurvi za okolo 120-130 $
| |
Тема
|
samo garanciq 3 godini
[re: Hdd]
|
|
Автор |
John () |
Публикувано | 22.08.00 08:44 |
|
Izobshto zabravi za Maxtor syzdavat mnogo problemi,vklju4itelno i pylna zaguba na informaciqta i pekat nai-mnogo.
za shuma na IBM - toi e dosta zaglushen ot 3-te mi ventilatora
na CPU,3d i zahranvaneto.
Quantum imaha problemi s diskovete <10,2Gb,za greshkite ot loshi kontakti,sigurno sa gi opravili,ama koi znai ,moje ti da si izbraniq. :-))
po dobre e da imash DMA 66/100 na dynoto i 5400 ,otkolkoto dma33 i 7200
po-dobre 20Gb 5400 ot 15Gb 7200
imash 7,5 CD-ta otgore( za CD-rip naprimer)
| |
|
Имам един въпрос ! Кой 7200 диск се загрява най-малко ? Ако някой има наблюдения по въпроса, моля да ми каже :-)
Говоря за дискове в порядъка от 13-18GB
| |
|
Esha be pich...nai-byrzia disk w sweta...zemi kaji che w toia klas...i to ne e absolutnata istina...sigurno imash Maxtor zatwa go hwalish :)
| |
|
A ti imash IBM u was a:)))
Syglasen sym donqkude...wij tuka imam nekwo Netfinity3500 s 2x20GB SCSI IBM....praw si byrzi sa...no za EIDE...ima po-byrzi :)Ta wsemi si hwali mashinkata...
| |
Тема
|
за 7200 дисковете !
[re: shaman]
|
|
Автор |
miro () |
Публикувано | 22.08.00 12:52 |
|
Naj-malko greqt Seagate U4 i U8. Ako nqkoj znae po-studen disk neka se obadi :)
U4 dawa transfer 5MB/s, U8 23MB/s
U10 (mislq che pak pochtio ne se zagrqwa) 9MB/s
| |
|
IBM i Seagate po princip sa naj-renomiranite marki kato disk. Moite lichni wpechatleniq sa che Seagate dawat po-dobri rezultati na transferna skorost i seek, no IBM pak spored testowe se oprawqt po-dobre w realni uslowiq.
Maxtor sa po-bawnichki i grequ umereno.
Quantum sa ujasni diskowe, lesno se razwalqt, starjat qko, bawni sa, wypreki hwalbite i otlichnite im tehnicheski danni... Powyrhnostta im ne e tolkowa dobra kolkoto IBM i SEAGATE i ima microzabawqniq pri transfer testowe.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|