Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 02:15 08.07.25 
Компютри и Интернет
   >> Хардуер
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Pomognete.....нови  
Автор Georgi Tzvetkov ()
Публикувано22.08.00 00:49

iskam da si HDD mejdu 15 i 20 Gb, kakvo mojete da mi preporuchate, dali 5400 ili 7200 oborota ???

Тема Pomognete.....нови [re: Georgi Tzvetkov]  
Автор FonManiac ()
Публикувано22.08.00 00:54

Ako ne tursish eftinoto, razbira se 7200. Pri tova konkretno ti preporuchvam IBM, s ATA 100 interfeis. Ako prosto iskash da imash hard disk i ne te interesuva proizvoditelnostta mu, togava njama smisal ot 7200.

Тема samo 7200нови [re: FonManiac]  
Автор pero ()
Публикувано22.08.00 01:20

imash Maxtor naj-burzija disk w sveta - i v dma i v pio mode sled tova e Quantum LM, a sled tova IBM - govorja za 7200/2m na 5400 trjabwa da si opiten naistina - tam ima i seagate 30 modela, i evtini quantumu i kvo li ne ... :(

Тема samo 7200нови [re: pero]  
Автор Hdd ()
Публикувано22.08.00 05:17

ti mai otka4i da mi slagash IBM nai nakraq 4e i Quantum pred nego s negovite 512Kb ke6 i acki 6umen pred 2ta Mb na IBMa i negovoto po4ti murkane mai si shmatka nqkakva .Man vuobshte ne se zamislqi nqma Quantum nqma Matrox nai malko Seagate ,vzemi si IBM 20 Gb nqma da sugalqvash v momenta mislq 4e vurvi za okolo 120-130 $

Тема samo garanciq 3 godiniнови [re: Hdd]  
Автор John ()
Публикувано22.08.00 08:44

Izobshto zabravi za Maxtor syzdavat mnogo problemi,vklju4itelno i pylna zaguba na informaciqta i pekat nai-mnogo. za shuma na IBM - toi e dosta zaglushen ot 3-te mi ventilatora na CPU,3d i zahranvaneto. Quantum imaha problemi s diskovete <10,2Gb,za greshkite ot loshi kontakti,sigurno sa gi opravili,ama koi znai ,moje ti da si izbraniq. :-)) po dobre e da imash DMA 66/100 na dynoto i 5400 ,otkolkoto dma33 i 7200 po-dobre 20Gb 5400 ot 15Gb 7200 imash 7,5 CD-ta otgore( za CD-rip naprimer)

Тема за 7200 дисковете !нови [re: Georgi Tzvetkov]  
Автор shaman ()
Публикувано22.08.00 09:03

Имам един въпрос ! Кой 7200 диск се загрява най-малко ? Ако някой има наблюдения по въпроса, моля да ми каже :-) Говоря за дискове в порядъка от 13-18GB

Тема samo 7200нови [re: pero]  
Автор Fireman ()
Публикувано22.08.00 11:26

Esha be pich...nai-byrzia disk w sweta...zemi kaji che w toia klas...i to ne e absolutnata istina...sigurno imash Maxtor zatwa go hwalish :)

Тема samo 7200нови [re: Hdd]  
Автор Fireman ()
Публикувано22.08.00 11:28

A ti imash IBM u was a:))) Syglasen sym donqkude...wij tuka imam nekwo Netfinity3500 s 2x20GB SCSI IBM....praw si byrzi sa...no za EIDE...ima po-byrzi :)Ta wsemi si hwali mashinkata...

Тема за 7200 дисковете ! [re: shaman]  
Автор miro ()
Публикувано22.08.00 12:52

Naj-malko greqt Seagate U4 i U8. Ako nqkoj znae po-studen disk neka se obadi :) U4 dawa transfer 5MB/s, U8 23MB/s U10 (mislq che pak pochtio ne se zagrqwa) 9MB/s

Тема diskoweнови [re: Georgi Tzvetkov]  
Автор miro ()
Публикувано22.08.00 12:55

IBM i Seagate po princip sa naj-renomiranite marki kato disk. Moite lichni wpechatleniq sa che Seagate dawat po-dobri rezultati na transferna skorost i seek, no IBM pak spored testowe se oprawqt po-dobre w realni uslowiq. Maxtor sa po-bawnichki i grequ umereno. Quantum sa ujasni diskowe, lesno se razwalqt, starjat qko, bawni sa, wypreki hwalbite i otlichnite im tehnicheski danni... Powyrhnostta im ne e tolkowa dobra kolkoto IBM i SEAGATE i ima microzabawqniq pri transfer testowe.

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.