|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
Тема
|
win millenium vs win 2000
|
|
Автор |
БАРБАРОССА () |
Публикувано | 06.08.00 22:49 |
|
Кое ще ми препоръчате, като се има пред вид че не играя много игри а се занимавам само с интернет и чат пат обработка на изображения.
Компютъра ми е Celeron 366, 96ram, mb zida zx98 at, видеото ми е riva vanta, hdd 6,4gb quantum cx
Мерси
| |
|
Opredeleno W2k.
| |
|
S w2k njama da mozhesh da si igraesh na njakoi igri, no opredeleno e po-stabilen i e po-dobroto reshenie za tvoja sluchai.
| |
|
2000 ако ти трябва истинска стабилност на работата.
А Millenium вероятно ще работи малко по-бързо заради ползването на по-малко памет. Но за сметка на това, ако някоя програма ти блокира, може да ти забие целия компютър. При 2000 (NT5), както и при всяко друго NT, това не може да се случи.
| |
Тема
|
win millenium vs win 2000
[re: Philip]
|
|
Автор |
Symp () |
Публикувано | 07.08.00 18:26 |
|
Win 2K - Abe az ve4e uspiah da go nakaram da se predade i da zabie ama ... ina4e si e stabilen :):):)
| |
|
Ако качиш МЕ и го оставиш той да си сложи неговите драйвери (защото има за ванта) ще получиш една ГеймМашина (Xbox) с възможност за упдейт до DirectX8
(който вече се раздава на девелоперите) и едва ли ще се появи за 2000.
Стабилността на W2000 се дължи най-вече на големия пакет нови WDM драйвери
и несъвместимия с досегашните вер. на уиндовс setup, който просто не приема
стари драйвери (а ги и проверява мръсника)
ако звуковата карта ти е яамаха PCI няма да имаш проблеми и с МЕ
| |
Тема
|
win ME x.x.x.3000
[re: svetlyo]
|
|
Автор |
e-de () |
Публикувано | 08.08.00 20:24 |
|
Mrasnika posmartno niama da tragne s draiveri za Win9x, eventualno moje da se opita s neshta za NT 4.
Samo deto tova che sega niama draiveri ne e problem - proizvoditelite shte zapochnat da pishat.
| |
|
Вече от няколко дни съм с това чудо и съм страшно доволен
мерси на всички
| |
|
s Millenium li??? za 96 ram opredeleno toj e po-dobriq izbor. Win2k na < 128MB prosto e bawen. Ako na nqkogo mu e pisnalo ot sinite ekrani na Win9x obache 2k e za predpochitane. w meseca po 1-2 pyti mi izkarwa sini ekrani pri seriozno natowarwane. za srawnenie Win98SE nerqdko stigashe do 10 sini ekrana dnewno i prosto ne mi izdyrvaha nerwite.
| |
|
АМИ И АЗ СЕ ОТКАЗАХ ОТ WIN98SE ТОЧНО ЗАТОВА, АМА СЕГА СЪМ С WIN 2K И ДАЖЕ СЕ ДЪРЖИ СТРАХОТНО. е ВЕРНО ЧЕ ИМА ЗАБАВЯНЕ С ОКОЛО СЕКУНДА АМА СИГУРНОСТТА И СТАБИЛНОСТТА СА ПО ВАЖНИ . сЛЕД НЯКОЙ ДРУГ ДЕН ЩЕ СИ СЛОЖА И MILLENIUM И ТОГАВА ЩЕ ВИ КАЖА МНЕНИЕТО СИ
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
|
|
|