Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 23:38 12.07.25 
Компютри и Интернет
   >> Хардуер
*Кратък преглед

Тема Търся информация за ADSLнови  
Автор FW ()
Публикувано17.07.00 18:22

Принципа на работа и какъв хардуер, допълнително би ми необходим за такава връзка.

Тема Търся информация за ADSL [re: FW]  
Автор RoCo ()
Публикувано18.07.00 00:55

Az sam sas ADSL i tova, koeto e neobhodimo e: - 1. (i nai-vajno) tel. kompania, koiato da pritejava infrastructura, za da moje da predloji podobna usluga 2. ADSL modem 3. Mrejova karta /ako ne ti e USB modema/ 4. Spliter - za da si imash i tel., kogato si v internet / no ne e zaduljitelno / Raboti kato chast ot VPN i e dosta barzo i v dvete posoki, az imam nai evtinia ADSL i skorostite sa otporiadaka na 40-100 Mb/sec. - download, upload-a e na 1/4 no kam moia dostavchik vdigam nad 100MB/s Uvi v BG mai ne e realistichno za ne business potrebiteli, ako vobshte se predlaga. Uspeh!

Тема Търся информация за ADSLнови [re: RoCo]  
Автор Lizzard ()
Публикувано18.07.00 05:14

В BG изобщо не се предлага, тук все още ISDN се смята за "върха", абе, имаше една тема по-долу за това... Няма смисъл да се говори...

Тема Търся информация за ADSLнови [re: Lizzard]  
Автор FW ()
Публикувано18.07.00 19:56

Тъй като получих e-mail от провайдера ми че вече предлага подобна услуга за това се интересувам. Явно съм пропуснал споменатата "по-долу" тема ще се поразровя за да прочета написаното в нея. Вече попрочетох някои неща за ADSL но все още не ми е ясно как е с плащането. Телефонната компания споменава за месечна такса която не е голяма, обаче по-нататък как се плаща за ползването на тел. линия. Доколкото разбрах от прочетеното, с ADSL модема не се нуждая да набирам телефонен номер, а имам перманентна връзка. Опасявам че в такъв случай сметката за телефон би била доста голяма. Моля RoCo, тъй като има вече опит с плащането, ако желае да ми обясни. Разбира се при различните телефонни компании сумите вероятно ще бъдат различни, обаче бих искал да узная принципа на плащане. Благодаря предварително !

Тема за RoCoнови [re: RoCo]  
Автор FW ()
Публикувано18.07.00 22:06

Благодаря ти за информацията. Найстина е интригуващо. Разбира се щом съм подхванал този разговор за ADSL и аз се намирам извън България. Благодаря ти още веднъж за информацията.

Тема за RoCoнови [re: FW]  
Автор --- ()
Публикувано19.07.00 05:47

Tuk v BG poznavam hora, koito polzvat ADSL za vryzka kym podelenija na osnovnija ofis/firma. Rabotjat s 2 ADSL modema i NAETA linija. Vryzkata im e max. 1 GB uplink/64 kB dlink sprjamo centralnija ofis. Pri nastojashtite ceni, napravi si smetka kolko ti izliza i dali imash smetka.

Тема за RoCoнови [re: ---]  
Автор FonManiac ()
Публикувано19.07.00 15:16

Kakuv im e uplinka??? 1 GB/s ?? Oburkal si neshto...

Тема GOLIAMA GRESHKA...нови [re: RoCo]  
Автор RoCo ()
Публикувано20.07.00 20:34

Oooopss, goliamo obarkvane, da me proshtavat vsichki, ama malko sam omotal mernite edinici. Kakto moje da ste se dosetili, stava vapros za KB/s, a ne za MB/s... Oshte vednaj sajaliavam za dezinformaciata.

Тема GOLIAMA GRESHKA...нови [re: RoCo]  
Автор Toto ()
Публикувано23.07.00 09:56

И в България се предлага, макар и не по същия начин. Techno-Link предлагат за $200/месец + 60лв/месец такса към БТК. Мисля че е изгодно, като се вземе в предвид че те осигуряват и настройват цялата техника. Само че (според мен) не е за частен абонат тази услуга. :(

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.