|
Тема
|
Търся информация за ADSL
|
|
Автор |
FW () |
Публикувано | 17.07.00 18:22 |
|
Принципа на работа и какъв хардуер, допълнително би ми необходим за такава връзка.
| |
Тема
|
Търся информация за ADSL
[re: FW]
|
|
Автор |
RoCo () |
Публикувано | 18.07.00 00:55 |
|
Az sam sas ADSL i tova, koeto e neobhodimo e: -
1. (i nai-vajno) tel. kompania, koiato da pritejava infrastructura, za da moje da predloji podobna usluga
2. ADSL modem
3. Mrejova karta /ako ne ti e USB modema/
4. Spliter - za da si imash i tel., kogato si v internet / no ne e zaduljitelno /
Raboti kato chast ot VPN i e dosta barzo i v dvete posoki, az imam nai evtinia ADSL i skorostite sa otporiadaka na 40-100 Mb/sec. - download, upload-a e na 1/4 no kam moia dostavchik vdigam nad 100MB/s
Uvi v BG mai ne e realistichno za ne business potrebiteli, ako vobshte se predlaga.
Uspeh!
| |
Тема
|
Търся информация за ADSL
[re: RoCo]
|
|
Автор |
Lizzard () |
Публикувано | 18.07.00 05:14 |
|
В BG изобщо не се предлага, тук все още ISDN се смята за "върха", абе, имаше една тема по-долу за това...
Няма смисъл да се говори...
| |
Тема
|
Търся информация за ADSL
[re: Lizzard]
|
|
Автор |
FW () |
Публикувано | 18.07.00 19:56 |
|
Тъй като получих e-mail от провайдера ми че вече предлага подобна услуга за това се интересувам. Явно съм пропуснал споменатата "по-долу" тема ще се поразровя за да прочета написаното в нея.
Вече попрочетох някои неща за ADSL но все още не ми е ясно как е с плащането. Телефонната компания споменава за месечна такса която не е голяма, обаче по-нататък как се плаща за ползването на тел. линия. Доколкото разбрах от прочетеното, с ADSL модема не се нуждая да набирам телефонен номер, а имам перманентна връзка. Опасявам че в такъв случай сметката за телефон би била доста голяма.
Моля RoCo, тъй като има вече опит с плащането, ако желае да ми обясни. Разбира се при различните телефонни компании сумите вероятно ще бъдат различни, обаче бих искал да узная принципа на плащане.
Благодаря предварително !
| |
Тема
|
за RoCo
|
|
Автор |
FW () |
Публикувано | 18.07.00 22:06 |
|
Благодаря ти за информацията. Найстина е интригуващо.
Разбира се щом съм подхванал този разговор за ADSL и аз се намирам извън България. Благодаря ти още веднъж за информацията.
| |
Тема
|
за RoCo
[re: FW]
|
|
Автор |
--- () |
Публикувано | 19.07.00 05:47 |
|
Tuk v BG poznavam hora, koito polzvat ADSL za vryzka kym podelenija na osnovnija ofis/firma. Rabotjat s 2 ADSL modema i NAETA linija. Vryzkata im e max. 1 GB uplink/64 kB dlink sprjamo centralnija ofis. Pri nastojashtite ceni, napravi si smetka kolko ti izliza i dali imash smetka.
| |
|
Kakuv im e uplinka??? 1 GB/s ?? Oburkal si neshto...
| |
Тема
|
GOLIAMA GRESHKA...
|
|
Автор |
RoCo () |
Публикувано | 20.07.00 20:34 |
|
Oooopss, goliamo obarkvane, da me proshtavat vsichki, ama malko sam omotal mernite edinici. Kakto moje da ste se dosetili, stava vapros za KB/s, a ne za MB/s... Oshte vednaj sajaliavam za dezinformaciata.
| |
Тема
|
GOLIAMA GRESHKA...
|
|
Автор |
Toto () |
Публикувано | 23.07.00 09:56 |
|
И в България се предлага, макар и не по същия начин.
Techno-Link предлагат за $200/месец + 60лв/месец такса към БТК.
Мисля че е изгодно, като се вземе в предвид че те осигуряват и настройват цялата техника.
Само че (според мен) не е за частен абонат тази услуга.
:(
| |
|
|
|
|