Тема
|
Problem s tuner PixelView
|
|
Автор |
Pavel () |
Публикувано | 10.07.00 01:39 |
|
Privet , imam sledniya problem s tv Tuner PixelView - kogato ne raboti programa ( TV ili radio ) normalno e da ne se chuva nishto ... pri men obache "izbiva " shum ot tunera , koito izchezva kato dam "mute " na vhoda na zvukovata mi karta...shte e interesno da razbera dali i drug e imal podoben problem i kak se e sparvil s nego
|
|
Тема
|
[re: Pavel]
|
|
Автор |
J () |
Публикувано | 10.07.00 09:01 |
|
Imam systia problem no taka i ne razbrah kak da go resha i na men ste mi e interesno ako niakoj dade syvet
|
|
Тема
|
[re: Pavel]
|
|
Автор |
TV!000 () |
Публикувано | 10.07.00 09:15 |
|
При мен е по същия начин с CL5465 тунер Пиксел Вю. Не знам решение на проблема и не съм му обръщал внимание.
|
|
Тема
|
[re: TV!000]
|
|
Автор |
Shaman () |
Публикувано | 10.07.00 10:50 |
|
Кофти номер ! И на мен ми писна всеки път като затварям pixelstation да ходя да давам mute на line in :-(
Интересното е, че когато бях с playtv (848) този проблем го нямаше ! Сложих си playtv pro (878) и се появи !
|
|
Тема
|
[re: Shaman]
|
|
Автор |
Tonimir () |
Публикувано | 10.07.00 12:52 |
|
Аз съм със PixelView PlayTVPro но нямам този проблем. Порбвахте ли със софтуера който е на страницата на производителя. Там е версия 4.18c и засега е последната която съм намерил.
http://www.prolink.com.tw/
|
|
|
i az imah toz problem no se opravi kato polzvam programata v.3.02, koqto e dosta starichka, no za mene raboti nai dobre i nai byrzo ot vsichkite (probval sym gi i 4.10 i 4.18 i 5)
inache verno vijte na www.prolink.com.tw, zastoto ima nqkolko modela ot tiq platki i moje pyk prosto da imate nepodhodqstata version
no preporychvam 3.02, seriozno.
az pyk imam takova vyprosche: nqkoi da znae kak ili otkyde moje da se kupi modula za stereo priemane?
stoto ve reset go nqmat
|
|
|
И аз имам същото въпросче. Къде ли не го търсих ама всеки ми казва че допълнителни модули не се внасяли.
А откъде си изтеглил 5-та версия на програмата?
|
|
|
ima q na prolink.com.tw, no tq e za Win2K
|
|
Тема
|
v.5
[re: J]
|
|
Автор |
Pavel () |
Публикувано | 10.07.00 17:42 |
|
he he , yavno ne sum sam s problema si .. koeto ne me uspokoyava mnogo ... sklonen sum dori na harduerno reshenie .. stiga da ima takova ... adski protivno e kogato kolonkite mi ( samodelni treilentovi 180 W (istinski 180 !!! ) sa usileni i pusna PC -to ... shumotevicata e otvratitelna ... dokato se vturna da mute-na Aux-a , sabujdam celia blok .
she cherpya vseki koito dade raboteshto reshenie pod Win 98 :)))
aaa ... nyakoi ne si li prodava distancionnoto ...che ot ComelSoft mi se izsmyaha kato gi popitah ...kato kupuvah ,,kazvat vinagi moje da si vzemete dopulnitelno ...sega kazvat ...takova neshto nyama da prodavame :((.
Pozdravi na vsichki TV manyaci !!!
|
|
|
I distancionnoto s neia ne raboti distancionnoto probvana pod win98 s w2k vyobste ne trygna smisyl tunera(izteglil sym gi ot prolink)
|
|