|
Тема
|
Conexant HCF 56k V90 internal, grji...
|
|
Автор |
TheSaint () |
Публикувано | 12.06.00 11:02 |
|
Imam problem s nego kam dostawchika Internet -Bulgaria. Modemite si komunikirat, no sled towa wrazka ne se osashtestwiawa. Wadi saobshtenie: "The computer you have dailed is not responding"
Sredno ot 15 nabirania 3 sa uspeshni pod '98SE, a pod win2000server, procenta uspeshni log-vania e 0!
Pusnah log-owe i pod dwete OS, pratih gi na ISP-to, no taka i ne mojahme da reshim problema.
Sashtoto ISP polzwa modemi na CISCO w Plovdiv, tam uspiah da wliaza wednaga, 3 uspeshni ot 3 opita.
Izliza , che moia modem ne se razbira s 3Com modemite, koito sa tuk w Sofia.
Ineresno mi e dali ima nikoj s modem kato moia, koito da niama tezi problemi, s Internet-BG ili s drug dostawchik.
Dali tozi modem e kalpaw, neshto koeto naposledak wze da me samniawa.
| |
Тема
|
[re: TheSaint]
|
|
Автор |
Stax () |
Публикувано | 12.06.00 11:47 |
|
Модемът е добър и според мен причината не е в него. Ползвам същия модем под Win'98/Win'2000 с доставчици Techno-Link, Intech, Datacom и нямам никакви проблеми. На 56к линиите държи връзка 44.000 с часове. Пробвай да му увеличиш времето за връзка от 60 на 90 секунди, защото на v.90 понякога влиза доста бавно...
Поздрави!
| |
Тема
|
[re: Stax]
|
|
Автор |
Tonimir () |
Публикувано | 12.06.00 12:19 |
|
Аз съм със същия модем и нямам проблеми нито под Win98SE нито под Win2000.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Mevas () |
Публикувано | 13.06.00 12:51 |
|
imah analogichni problemi s Orbitel dialup 0134100 za Sofia,
pri drugi dostavchici dyrji vryzka po 2-3 chasa bez razpadane i njama problemi s logvaneto
probvaj da ogranichish skorostta ili S10=255, no njama mnogo smisyl ot tova
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Velin () |
Публикувано | 14.06.00 09:52 |
|
Conexant е бившата Rockwell Communications, която по решение на борда се отдели от Rockwell през 98г. Така че модемите са the Best.
| |
Тема
|
[re: Velin]
|
|
Автор |
Pif$ () |
Публикувано | 15.06.00 11:42 |
|
HAHAHAhaha :)))))))
sory che se smeia ama mi e smeshno
| |
Тема
|
[re: Pif$]
|
|
Автор |
RoCo () |
Публикувано | 17.06.00 01:59 |
|
Pri mene sashto imashe poblemi pri tozi modem s Internet BG, prez denia ne mojeh da se svarja izobshto, no veche vrazkata beshe OK. MOje da e bilo ot liniata prosto, ne moga da bada siguren, no s Techno-link niama problemi
| |
Тема
|
|
|
Автор |
DirectX () |
Публикувано | 17.06.00 05:07 |
|
Moia e syshtia samo che e external i da ti kaja spored men e ot skorostta ... default e 56K taka che si procheti upytvaneto i mu dobavi v extra string nastroiki da vyrvi na 33.6 ako ne e ot tova ne ma psuvai mnogo : )
| |
Тема
|
|
|
Автор |
TheSaint () |
Публикувано | 17.06.00 09:14 |
|
Balgodaria vi, no oswen da probwam pri drug dostawchik drugo ne mi ostawa. Predi Internet-BG izpolzwah drug ISP, tam problemi nimashe, no pak interneta na beshe osobeno barz :((.
A kam Internet-BG, opitah kakwo li ne i taka i ne se poluchwa!!
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Mitko () |
Публикувано | 10.07.00 17:07 |
|
Abe pi4ove tva e mnogo skapan modem tva e istinata.
Imam go sastija tuka- vrazvam se mnogo bavno i me izhvarlja mnogo 4esto a se namiram v Germany v momenta i znaete kak sa telefonite tuka.
Mersi!
| |
|
|
|
|