Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 18:32 12.07.25 
Компютри и Интернет
   >> Хардуер
*Кратък преглед

Тема Conexant HCF 56k V90 internal, grji...нови  
Автор TheSaint ()
Публикувано12.06.00 11:02

Imam problem s nego kam dostawchika Internet -Bulgaria. Modemite si komunikirat, no sled towa wrazka ne se osashtestwiawa. Wadi saobshtenie: "The computer you have dailed is not responding" Sredno ot 15 nabirania 3 sa uspeshni pod '98SE, a pod win2000server, procenta uspeshni log-vania e 0! Pusnah log-owe i pod dwete OS, pratih gi na ISP-to, no taka i ne mojahme da reshim problema. Sashtoto ISP polzwa modemi na CISCO w Plovdiv, tam uspiah da wliaza wednaga, 3 uspeshni ot 3 opita. Izliza , che moia modem ne se razbira s 3Com modemite, koito sa tuk w Sofia. Ineresno mi e dali ima nikoj s modem kato moia, koito da niama tezi problemi, s Internet-BG ili s drug dostawchik. Dali tozi modem e kalpaw, neshto koeto naposledak wze da me samniawa.

Тема Conexant HCF 56k V90 internal, grji...нови [re: TheSaint]  
Автор Stax ()
Публикувано12.06.00 11:47

Модемът е добър и според мен причината не е в него. Ползвам същия модем под Win'98/Win'2000 с доставчици Techno-Link, Intech, Datacom и нямам никакви проблеми. На 56к линиите държи връзка 44.000 с часове. Пробвай да му увеличиш времето за връзка от 60 на 90 секунди, защото на v.90 понякога влиза доста бавно... Поздрави!

Тема Conexant HCF 56k V90 internal, grji...нови [re: Stax]  
Автор Tonimir ()
Публикувано12.06.00 12:19

Аз съм със същия модем и нямам проблеми нито под Win98SE нито под Win2000.

Автор Mevas ()
Публикувано13.06.00 12:51

imah analogichni problemi s Orbitel dialup 0134100 za Sofia, pri drugi dostavchici dyrji vryzka po 2-3 chasa bez razpadane i njama problemi s logvaneto probvaj da ogranichish skorostta ili S10=255, no njama mnogo smisyl ot tova

Автор Velin ()
Публикувано14.06.00 09:52

Conexant е бившата Rockwell Communications, която по решение на борда се отдели от Rockwell през 98г. Така че модемите са the Best.

Тема Conexant HCF 56k V90 internal, grji...нови [re: Velin]  
Автор Pif$ ()
Публикувано15.06.00 11:42

HAHAHAhaha :))))))) sory che se smeia ama mi e smeshno

Тема Conexant HCF 56k V90 internal, grji... [re: Pif$]  
Автор RoCo ()
Публикувано17.06.00 01:59

Pri mene sashto imashe poblemi pri tozi modem s Internet BG, prez denia ne mojeh da se svarja izobshto, no veche vrazkata beshe OK. MOje da e bilo ot liniata prosto, ne moga da bada siguren, no s Techno-link niama problemi

Автор DirectX ()
Публикувано17.06.00 05:07

Moia e syshtia samo che e external i da ti kaja spored men e ot skorostta ... default e 56K taka che si procheti upytvaneto i mu dobavi v extra string nastroiki da vyrvi na 33.6 ako ne e ot tova ne ma psuvai mnogo : )

Автор TheSaint ()
Публикувано17.06.00 09:14

Balgodaria vi, no oswen da probwam pri drug dostawchik drugo ne mi ostawa. Predi Internet-BG izpolzwah drug ISP, tam problemi nimashe, no pak interneta na beshe osobeno barz :((. A kam Internet-BG, opitah kakwo li ne i taka i ne se poluchwa!!

Автор Mitko ()
Публикувано10.07.00 17:07

Abe pi4ove tva e mnogo skapan modem tva e istinata. Imam go sastija tuka- vrazvam se mnogo bavno i me izhvarlja mnogo 4esto a se namiram v Germany v momenta i znaete kak sa telefonite tuka. Mersi!

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.