|
Тема
|
Кажете си думата за страничката ми
|
|
Автор |
Philip () |
Публикувано | 02.02.00 21:19 |
|
Адресът е:
Приемам всякакви смислени предложения. Давайте идеи и мнения.
| |
Тема
|
[re: Philip]
|
|
Автор |
D () |
Публикувано | 02.02.00 21:37 |
|
Da czemesh da prevedesh vsicko na bylgarski li ????
| |
Тема
|
[re: D]
|
|
Автор |
Philip () |
Публикувано | 03.02.00 10:46 |
|
Ако изключим превода на български. Страницата съм я направил на английски нарочно и така ще си остане. Давай други идеи, мнения, предложения...
| |
Тема
|
|
|
Автор |
LTD () |
Публикувано | 03.02.00 15:08 |
|
Наистина трябва да я преведеш на български! Така нищо не ми става ясно и не мога да дам пълното си мнение. Но като дизайн горе - доло е добра. Особено ми харесва часовника доло.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
GbrDead () |
Публикувано | 03.02.00 16:29 |
|
Mi... ne vidyah nishto interesno. BTW, pusni ya na Navigator, vij kakvo izliza gore vlyavo i go opravi.
Sloji nyakoy i drug gigabayt MP3-ki :-)
| |
|
Ne 4e se zaqgdam ama tva si e 4ist bokluk q po-dobre poseti moq sait http://www.alienpeace.cjb.net
| |
Тема
|
|
|
Автор |
D () |
Публикувано | 05.02.00 01:30 |
|
Sys edna duma tova ne e stranica za bylgari, pyk i zashto da iva vsickite gluposti gi ima i drugade samo ce prevedeni. Priqtno prisystvie vyv golemiq okeqn ot stranici na angl. sys syshtata tematika..
| |
|
OK, страничката ти си я бива, но на моята НЯМА да слагам програми за сваляне, нито музика. Я ми кажи, ти твоят сайт можеш ли да го събереш в 2 мегабайта, или в половин мегабайт, колкото е моят сега.
Не се заяждам. Просто търсех мнения какво още му трябва на сайтчето ми. А то си е направо новородено - качих го във вторник. :))
И така, ако имаш предложения, с които да ми помогнеш - изстрелвай ги на .
| |
|
|
|
|