|
Тема
|
въпрос за ICQ5
|
|
Автор |
DANl2 (непознат) |
Публикувано | 05.08.05 11:57 |
|
Възможно ли е да се монтират допълнителни смайл икони ,такива като на Скайп например
| |
|
въх, сега ако ми кажеш със какво точно въпроса ти е свързан с този клуб, просто цена няма да имаш?!
| |
|
просто мисля че тук има хора които разбират повече от мен и могат да дадат някакъв съвет или мнение 
| |
|
Това със сигурност!
Ама по-вероятно да разбират повече от Компютърна графика и дизайн, отколкото от разработки и подобрения за софтуер
| |
Тема
|
Re: въпрос за ICQ5
[re: angel_mind]
|
|
Автор | DANl2 (Нерегистриран) |
Публикувано | 05.08.05 23:38 |
|
Благодаря на Ангел ,много сте любезен,/ аз имам рекламна агенция /и мисля че в дизайн и графика се занимаавате и с таакива неща/ неща като ICQ просто не съм запознат, и за това питам , мисля че не е неудобно -моят съученик Билд Гейтс просто не ме запозна
| |
|
A ти ще ме запознаеш ли с твоя съученик БилД Гейтс  , да го питам за чий... му е да патентова емотиконите .
"Microsoft has filed for a patent on the smiley face. No. Really. Literally, they have applied for this: "A method, comprising: selecting pixels to be used as an emoticon; assigning a character sequence to the pixels; and transmitting the character sequence to a destination to allow for reconstruction of the pixels at the destination."
| |
|
|
|
|