|
Тема
|
Adjustment layers - shortcuts?
|
|
Автор |
Downhill (\'v'/) |
Публикувано | 02.07.04 09:38 |
|
Ето едно фотошоп-въпросче:
Има ли начин да се правят adjustment layers само с клавишна комбинация? Става дума за макинтош, Photoshop 7.
Много благодаря за евентуалния отговор - омръзна ми да цъкам с тая мишка...
1 )+( l/l B () T l-l E ( T l/l G /-\
| |
Тема
|
Re: Adjustment layers - shortcuts?
[re: Downhill]
|
|
Автор |
Downhill (\'v'/) |
Публикувано | 05.07.04 12:32 |
|
Изненадан съм...
| |
Тема
|
Re: Adjustment layers - shortcuts?
[re: Downhill]
|
|
Автор |
AliBabach (heavy drinker) |
Публикувано | 06.07.04 12:25 |
|
ако вместо да се изненадваш, беше написал заглавието на темата си в www.google.com още втората тема която излиза е
или
щото доколкото виждам дори версията на програмката не си посочил.
Да не говорим че в самият HELP/F1/ на PhotoShop има прекрасния раздел Shortcuts, с описани ВСИЧКИ съществуващи в тази програма клавишни съкращения.
Редактирано от AliBabach на 06.07.04 12:33.
| |
|
Благодаря ти, че си си направил труда да ми промърмориш някакъв отговор на въпрос, който не си прочел внимателно.
Хубавото от тая работа е, че на тези линкове намерих полезни неща, които имат поне малко нещо общо с това, което ме вълнува и съм написал на ЧИСТ български.
Жалко, че нямаш никаква представа от фотошоп СЕДЕМ за макинтош...
Мерси, все пак
| |
|
че Хубавото от тая работа е, че на тези линкове намерих полезни неща, e един вид признание, че не си се помъчил първом сам да потърсиш информация посредством Гугле-то.
А колкото до това дали имам или нямам представа от Макинтоши и прилежащите им Фотошопи - не мога да кажа, ще попитам G3-ката си след малко че съм и заредил малко снимки за сканиране и не е много дружелюбна.
| |
|
В седмицата просто няма такова меню за шорткъти и техните настройки. Освен моята нещо да е недоинсталирана - знам ли? Пък и не съм го аз администрирал тоз мак. Също така в хелпа няма нито дума обелена за такъв точно шорткът. Та си цъкам с мишката по layer palette и това си е... Ти явно работиш на осмата версия (CS), та ти е лесно.
| |
|
|
|
|