Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 18:28 12.07.25 
Компютри и Интернет
   >> Компютърна графика и дизайн
*Кратък преглед

Тема Snikni na 'Happy people'нови  
АвторTrevor (Нерегистриран)
Публикувано18.06.04 21:52

Mojete li da mi kajete kyde moga da namerq free snimki na 'shtastlivi hora'.
Kato tezi koito se vijdat po mnogo ot saitovete prodavashti produkti.
Prosto nqkakyv dobre izglejdash chovek si stoi i se usmihva, ili izglejda umno, zamisleno ili bog znae kakvo :)

Тема Re: Snikni na 'Happy people'нови [re: Trevor]  
Автор scuba (diver)
Публикувано21.06.04 10:55

Naj-blizkoto mesto det se se6tam e na pl. Slavejkov :-)

Авторmmm (Нерегистриран)
Публикувано21.06.04 14:57

treva, 6to ne probvash s neshto po-originalno ot sniKNi na happy people

kak se drazna na reklami na nqkakvi shtastlivihora, deto vsi4ko im e nared, i gledat sys svetyl pogled v bydeshteto - perfektnite konsumatori - vsi4kite izglejdat ednakvo robotizirani i s promiti mozyci. ideq si nqmam kakvo shte pravish,ama pomisli da probvash s neshto razli4no ot hora. ako ti e trudno da rodish neshto,svirni, az sym na kef dnes

Тема Re: Snikni na 'Happy people'нови [re: mmm]  
Автор scuba (diver)
Публикувано21.06.04 15:11

Kolegata e MNOGO prav. az sy6to sym na kef, pyk i nemam rabota, taka4e ako zacikli6 ne6to - svirkaj. 6te pomagame

Тема Re: Snikni na 'Happy people'нови [re: mmm]  
АвторTpeвopът (Нерегистриран)
Публикувано23.06.04 03:27

На мен ми бяха харесали една-две такива снимки използвани на www.mailinator.com
Но всъщност съм доста отворен към идеи. Някакви предложения?
Става дума за софтуерен продукт... скучнооо?!?... но не трябва да изглежда скучно :)

Тема Re: Snikni na 'Happy people'нови [re: Tpeвopът]  
Автор bateventzi (winer)
Публикувано23.06.04 12:11

хехехе, Софтуерния продукт ли е скучно :))
много е интересно даже :))
Преди време правих корица на една книга. Заглавието беше "Експлоатация на въздушни електропроводни линии", или нещо такова. Ебати къв зор докато реша кво да е, накрая направих некви неща без никва връзка, ама няма начин :)))

А за снимките, мисля че нямаш друга алтернатива освен Славейков... или специална фотосесия еВстествено.

Редактирано от bateventzi на 23.06.04 12:13.

Тема Re: Snikni na 'Happy people'нови [re: bateventzi]  
Автор Blake (извънземен)
Публикувано23.06.04 17:36

е, на мене най-голям зор ми е било, като трябваше да направя за един софтуер иконка 16х16 пиксела, цветна, да изглежда обемна (като иконките по ИЕ-то), освен тва трябваше да "внушава" следното действие (т.е. тва се извиква като цъкнеш на иконката): Търсене на държавни ценни книжа...
ха сега де :)

Just a genius

Тема Re: Snikni na 'Happy people' [re: Blake]  
Авторmonipro (Нерегистриран)
Публикувано26.06.04 12:27

блаке, ти си се накъдрил от зор сигурно. на мен пък ми се наложи да преправя едни картинки от нормални 72дпи интернетски жепези на 10 дпи бмп за ЧОРАПИИИИ" с уговорката да не позлвам повече от 3 цвята на ред, защото такова е изискването за бродиращите машини явно.
няма да ви казвам какво накъдряне се получи :) не бих се занимавал с такива неща, но уви-понякога трябва да се яде

Тема Re: Snikni na 'Happy people'нови [re: monipro]  
Автор Blake (извънземен)
Публикувано26.06.04 13:35

абе така си е, изгърчих се здраво с таа работа, ама мина вече...
иначе за JPG-тата - на мен ми се е случвало 2 пъти да правя плакат 50х70 от такива работи - е, единия път беше за фон, доста пообработено, блърнато и колоризирано, ама другия път беше една фигурка, дето заемаше 1/6 от плаката - абе личеше си, ама мина номера :)

Just a genius

АвторXunHo3uc (Нерегистриран)
Публикувано06.09.04 16:37

www.eyewire.com

Izberi photography i shte budesh prehvurlen v drug site, tam izberi "search all creative" i tam shte namerish mnogo. Uspeh!

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.