Тема
|
Въпрос за Майстори
|
|
Автор | Cтoян (Нерегистриран) |
Публикувано | 11.02.04 17:48 |
|
Имате ли идея как от обикновена снимка на човешка глава например, да се получи ефект като каменна статуя (дет`му викаха едно време - бюст)?
Няма значение - фотошоп, корел или друго...
Важното е да става лесно и бързо.
|
|
Тема
|
Re: Въпрос за Майстори
[re: Cтoян]
|
|
Автор |
vallentin (pilgrim) |
Публикувано | 11.02.04 22:17 |
|
трябва ти 3D, забрави за лесно и бързо.
А ако го искаш плоско има там разни растерни ефекти от рода на emboss
... yet all You've done beyond us towers,
sublime as on the first of days...
|
|
|
moje na photoshop i stava stra6no smotanq6ko !!! gubi6 sqkakva 3d dalbo4ina... moje da se naprai na 3D studio Max amaaaa... hehe ... 4ove6ka glava KAMO LI PAK OT PIC 6te ti izleze minimum kam 200 USD !!! minimum bratle!!! i 6te stane za okolooo... hm.. zavisi no ako nqkoi profesionalsit fane6t koito ne hodi na o4ili6te napraimer ( :)))) ) i ima vreme 6te ti q naprai za den dva... a sam da si q naprai6 .... ZABRAVI !!! davam ti nai malko edna godina dokato se na4ui6 na 3D max da ne govorim za ne6to po seriozno ot sorta na maya 4 primerno... a lesno i barzo moje6 sami4ak na PS da si naprai6 4asto ot glavata kamenna ... se edno 4e ima liuspi... i na 3d max dori e lesno tva... ama pak si sturva parici mamka mu... vij v google ... pusni search na "3d models buy" ili ne6to ot toq sort... i 6te vidi6 i ceni i si4ko... samo 6te tvi pro6epna 4e az gi pravq si4ki tiq ne6ta za mimimum 2 pati na centa im koqto druite iskat!    
Everything Is Possible
|
|
|
ByteSize slushai sia kvo shti kaja ama slushai dobre. Zemi edna pushka i se zastreliai v glavata brato ta da spresh da pliampash gluposti. Napravi go po skoro shtoto ako mi padnesh sha ima boi eban i heavy metal 
|
|
|
Малии, по-полека фе... :))))
А и не беше ли Глад, бой и српска музика?
|
|
|
какво ти направи момчето бе мен...
|
|
|
стига бе, кво налиташ на непълнолетните
|
|
|
Nishto ne mi e napravil. Edin svesten post ne sam pro4el ot nego. Tva.
|
|
|
е па сега, да не съдим младежта толкова тежко...
|
|
Тема
|
Re: OHOOO... :))))
[re: bateventzi]
|
|
Автор | diver (Нерегистриран) |
Публикувано | 12.02.04 17:50 |
|
Abe do nekyde e prav da nalita 4oveka. Za postovete na ByteSize - ne komentiram. Pyk i heavy metal e po-dobre ot srybska muzika.
|
|