|
Страници по тази тема: 1 | 2 | >> (покажи всички)
Тема
|
някой знае ли......
|
|
Автор | питaнka (Нерегистриран) |
Публикувано | 20.12.03 10:19 |
|
Хора кажете как да направя черно бели снимки да станат цветни? Със "Corel Photo paint 10" как може да стане бързо?
10х
| |
Тема
|
Re: някой знае ли......
[re: питaнka]
|
|
Автор |
monipro (ооо!!!) |
Публикувано | 20.12.03 12:43 |
|
cvetni,no kak cvetni? s istinskitye im cvetove li imash predvid?zashtoto taka shte e malko trudno. imam idea s photoshopa kak da stane.
| |
Тема
|
Re: някой знае ли..
[re: monipro]
|
|
Автор | pitanka (Нерегистриран) |
Публикувано | 20.12.03 13:40 |
|
Stava! I s Corel stava no malko bavno. A inache burz nachin ima li? i s koq programa
| |
Тема
|
[re: pitanka]
|
|
Автор | nqkoi (Нерегистриран) |
Публикувано | 20.12.03 16:44 |
|
progamata se kazva
Professional pre-press worker
v zavisimost ot versiqta struva ot 400$ nagore
po-byrz nachin ne se seshtam 
| |
Тема
|
[re: nqkoi]
|
|
Автор |
ico (z.u.) |
Публикувано | 20.12.03 18:12 |
|
brei :)
| |
Тема
|
[re: nqkoi]
|
|
Автор | питaнka (Нерегистриран) |
Публикувано | 20.12.03 21:15 |
|
Е, а стига бе "nqkoi", да не си креизи да давама 400$. Дай по добре някои полезен линк
| |
Тема
|
[re: питaнka]
|
|
Автор |
sasho (...............) |
Публикувано | 20.12.03 23:50 |
|
Не се занимавай, човек. Черно-бели снимки не можеш да направиш цветни, пък камо ли бързо. Говорим за качествена работа.
| |
|
Аз в растерите не съм много про, обаче елементарната логика ме кара да мисля, че този въпрос е малко странен.
Една цветна снимка има милиони пиксели всеки с различна стойност ни цвят и не знам кой ще е този софтуер дето ще се "досети" кой пискел какъв цвят трабва да бъде.
Имаше едни стари американски филми които ги баха направили цветни с помоща на много сериозни технологии и труд на много професионалисти, но аз си мисля, че за да стане една снимка що годе цветна е нужно ръчно да се селектират областите на различните цветове и да се оцветяват от човека. Ама това не е нито лесно нито бързо
Иначе се сещам за един най-лесен и бърз начин, значи ако е снимано дърво, намираш го това дърво къде е и си го снимаш с цветно фотоапаратче Само дето и този метод има бъг, ако е снимано нещо на сверния полюс пак "лесното и бързото" не се вписват 
... yet all You've done beyond us towers,
sublime as on the first of days...
| |
|
Хайде още един ентусиаст дето само с линкове ще се орпавя :))))
Късмет !!!
ето ти един линк където да четеш
покажи после творението ако може 
На вкус и цвет товарищей нет
| |
|
ami az tova imah predvid - ry4no se selektirat po niuansi na sivoto i im se zadava cvqt. ne moje s edno shtrakvane na kop4eto. tova shte stane kato izmislqt izkustvenia intelekt.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | >> (покажи всички)
|
|
|