Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 19:02 06.07.25 
Компютри и Интернет
   >> Компютърна графика и дизайн
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема design? (na kilo):)нови  
Автор R1dler (само с едно "d")
Публикувано06.06.02 12:42

aghm:)
be ot 2-3 dni sa zaniamwam osnowno s gluposti razni...
ta reshih da probwam neshto deto mi prawi wpechatlenie che se hareswa na dosta narod... LH go okachestwi kato "design na kilo" predi wreme..ta sa pitam kwo mislite wii tuka za podobni tworenia
pochna se ot tuka kato neshto za desktop:

wchera pyk prawih twa:
- pak si go pliasnah na destop-a:)))

a tuk go ima full size t.e. s po malko cherno pole ..kakto si e raboteno

sichko ok...ama ot twa oswen wallpaper i ewentualno site..flash ili neshto takowa...kwo drugo prilojenie bi imalo? spored was de..
men ze da mi dopada kwi divotii stawat i sha wzema da prodylja da si gi praa...dokat mi pisne:)

p.s. be horaaa preporychaite niakyw hooooosting..free. che sa naprimer domaindlx pak sa e izduuuuhal:((

Тема neznam obache....нови [re: R1dler]  
Автор TlN-TlN ((the real one))
Публикувано06.06.02 15:13

... ne se nauchi da praish raboteshti linkove...

az pone nishto ne vijdam

The Girls Just Like me!

Тема Re: neznam obache....нови [re: TlN-TlN]  
Публикувано06.06.02 15:27

be te linkowete si rabotat mama im mrysna ama tochno kogat si iskat..:(
hit-a mi zatrit po nenam kwa prichina....
top-a baven i tu go ima tu go nemaaaa...
dai saa sha vidim bol.bg...

full

old

bah go i wyw free hosting go bah..

Редактирано от R1dler на 06.06.02 19:44.

Тема Gotino no anonimno :)нови [re: TlN-TlN]  
АвторGELE (Нерегистриран)
Публикувано06.06.02 18:53

Ne losho az razgledah 1-vata kartinka samo. Za vtorata mi se i4aka 4akaneto i taka i ne mozah da ja otvora :(. Ina4e purvoto e gotino no ako si go pravil za kef. Ako e za konkretno neshto ne stava jasno za kakvo to4no :) V smisal klient (deinost) i tema (nejasna - pone za men). Kato go gledam stava za WEB. Ne nam vse pak e gotino.

Тема Re: Gotino no anonimno :)нови [re: GELE]  
Публикувано07.06.02 10:37

emi da. samo za kef i ei taka po prostata prichina che popadam na podobni tworenia iz net-a i taka kato gi zaglejdam se radwat na niakwa populiarnost...chestno da ti kaja toz tip design ne mu razbiram ne wijdam i kwo moje da mu se razbira...ama staat super wallpaperi ot tia mazni:))
ot implant sym chuwal che na twa mu se wikalo "post design" ama ne mu vijdam prilojenieto...pyk ima goliama weroiatnost twa moito i da ne e "post design"...shtoto ich ne mi e iasna simvolikata (w sluchai che ima takawa) ne mi e iasna i celta na podobno designstwane oswen praweneto na neshto priatno/nepriatno za okoto... za twa gi i post-nah tez diwotii.....efekt nikyw...mai sha pisha mail-i s wyprosi:))

Тема Re: Gotino no anonimno :)нови [re: R1dler]  
Автор LoveHateМодератор (ta tatau)
Публикувано07.06.02 11:31

Breiii, nai nakraia i az go videh, modernoooo, daaaaaa.... nali zanesh kvo mislia za teia modernite neshta:)))

Ama zelenoto radva, samo deto ti se chudia na entusiazna da slagash kvadratcheta v nesvias:)

Тема Re: Gotino no anonimno :)нови [re: LoveHate]  
Публикувано07.06.02 11:53

emi zeleenoto wse pak e vtoria opit i spored men stanaaa po dobre:))
a kwadratchetata i 1 pxl liniiki sa goliam kef da znaesh:)))))))

Тема linkнови [re: R1dler]  
Автор MescalitoМодератор (маршрут)
Публикувано07.06.02 12:03

Za koito e fan na tia neshta i ne e vijdal tova:

ima nov site ot sravnitelno skoro i mnoo priatni neshta (ako uspeete da se spravite s navigaciata)
Moje bi sa ot nai-hubavite neshta v neta v toz.. er.. stil

Тема Re: linkнови [re: Mescalito]  
Публикувано07.06.02 12:09

huh...twa navremeto mai go obsyjdahme w temata s onia proslowuti poluprozrachni kristali:)

Тема Re: linkнови [re: R1dler]  
Автор MescalitoМодератор (маршрут)
Публикувано07.06.02 12:13

E nishto de, plashtat mi na click...
Pusnah go, shtoto vsichktie neshta sa novi, az lichno sled kato go vidiah za pryv pyt navremeto mai vtori pyt ne sym go poglejdal, a sega si struvashe :)

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.