Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 23:31 17.06.25 
Култура и изкуство
   >> Класическа музика
*Кратък преглед

Тема Потресно, клубът няма модератор:))нови  
Автор Xapoлд и Moд (ludens)
Публикувано15.10.12 21:02

Преди около месец установих, че клубът е без модератор.
Така се разтревожих, че питах дир.бг за основанието за туй брутално и без съмнение справедливо дело

Абсолютно бях забравил за тази случка, докато на мой въпрос, (дори не помня кога съм го писал, не фигурира в моята поща "изпратени"), днес не получих на мейла следното любезно писъмце:

"Здравейте,
Самият факт, че сте забелязал сега, години след като са Ви отнети правата, е достатъчно красноречив. Отнети са след като е проверено и се вижда, че не сте влизал от години клуба.
Във всеки случай, обръщайте се към администратора за подобни проблеми.

Поздрави,
Dir.bg"

Като оставим настрана двойните правописни грешки в обръщението и липсата на един дребен предлог (не сме дребнави), така се смях от сърце днес като прочетох горното, че ми се стори за редно да уведомя посещаващите и надникващите все още в това, според мен, добро място.

А, на модераторството, майната му разбира се. Аман от измислени "началници" в най-свободната територия на духа!

Тема Re: Потресно, клубът няма модератор:))нови [re: Xapoлд и Moд]  
Автор Oблak бял (пристрастен)
Публикувано15.10.12 21:37

Тюх, забравих да се извиня за горната принудителна нелепица.
Но пък като никой не пише за Малер, Кармина Бурана, Барока и всички останали, не мога да изброя всичко, което се случва сега по сцените. Затова, поне да е забавно...уж

Хафнер с Бьом по Мецо в този час е поне сигурно за мен утешение...

Тема Re: Потресно, клубът няма модератор:)) [re: Oблak бял]  
Автор PEHECAHC (непознат )
Публикувано15.10.12 22:42

Ах, ама разбира се! Хафнер, при това с Бьом, че и по Мецо.... Кому е нужен овчар, при положение, че стадото е тъй праволинейно движещо се по правилната магистрала?!

Тема Re: Потресно, клубът няма модератор:))нови [re: PEHECAHC]  
Публикувано15.10.12 23:58

Няма значение, захапах по Мецо Фигаро и после Бьом с цялата програма, включително Шуберт в момента. Нещо лошо ли казах?
Останалато, за магистралите, не го разбрах. Има си отговорни за асфалта, не си падам по възраждания и прераждания. Адресът на рубриката Ренесанс възможно е в някоя картофена нива в Банкя. Защо ли пък само там...
Попита, казах ти го.

Тема Re: Потресно, клубът няма модератор:))нови [re: Oблak бял]  
Автор PEHECAHC (непознат )
Публикувано16.10.12 18:49

Аз ли се дълбоко изказах, ти ли ме плитко разбра? Ама нищо де, важното е кервана да върви - в "правилната" посока!

Тема Re: Потресно, клубът няма модератор:))нови [re: Xapoлд и Moд]  
Автор Trident (Умерен)
Публикувано18.10.12 13:47

Няма модератор, но има един идиот от облаците, специалист по музика и всичко свързано с нея!

Тема Re: Потресно, клубът няма модератор:))нови [re: Trident]  
Автор Koмaндopa (минаващ)
Публикувано18.10.12 23:28

За предпочитане е идиот в облаците, отколкото на земята!!!!
Идиотите в облаците на никого не пречат и не вредят. Тези обаче на земята.....

Тема Re: Потресно, клубът няма модератор:))нови [re: PEHECAHC]  
Публикувано19.10.12 23:06

Прав си, разбира се, не съм те разбрал. Като чуя или прочета "магистрала" и се изприщвам. Което не е никакво оправдание за първосигналната ми реакция адресирана към теб. Да съм чел по-внимателно...
Наистина, извинявай.

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.