Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 07:07 17.06.25 
Култура и изкуство
   >> Класическа музика
*Кратък преглед

Тема зала Българиянови  
Автор dirty_cool (непознат )
Публикувано24.12.07 21:25

Vchera bqh na izkliu4itelno interesen koncert v kamerna zala Bulgaria...uchastvaha nashi deca ot NMU-to....koncertut beshe naistina na nivo...moga da kaja che otdavna ne sum bil na takuv zrql i su6tevremenno vesel koncert...sred uchastnicite bqha Kalina Miteva cigulka,Magdalena Vul4eva cigulka,Magdalena petrovich violonchelo i dr...vse izqveni talanti na uchilishteto...a programata beshe naistina raznoobrazna....Haydn,Mozart,Beethoven,Shostakovich,G.Zl.Cherkin i t.n. Nemoga da ne otbeleja i izkliuchitelnata interpretaciq na Kiity Jekova na Chopin 2 ballada koqto chuh...bqh izkliuchitelno vpechatlen

kakto i ot ogromnoto kolichestvo material koeto ni podnesoha uchastnicite... bravo na decata !!!

Тема Re: зала Българиянови [re: dirty_cool]  
Автор masterrboy (непознат )
Публикувано26.12.07 00:43

Abe decata qko svriha naistina!I az bqh,priqtno vpechatlenie mi naravi fakta che zalata beshe pulna...no otoplenieto beshe koftiiii

kak moje takava prostotiq!!

Тема Re: зала Българиянови [re: masterrboy]  
Автор vsn (непознат )
Публикувано26.12.07 10:13

Искам да вметна нещо, което лично на мен не ми харесва.

Защо не пишете на кирилица? Нека си уважаме езика и писменноста.

Тема Re: зала Българиянови [re: masterrboy]  
Автор sashkoo5 (непознат )
Публикувано26.12.07 20:03

da be ujasno e studeno

tova za kirilicata e hubavo ama ne vsichki imame

Тема Re: зала България [re: sashkoo5]  
Автор Xapoлд и MoдМодератор (ludens)
Публикувано26.12.07 22:36

Настоящата тема ще бъде затворена.
Поради това, че вече има подобна, пусната преди твоята.
И за да ти спестя по-нататъшните усилия да правиш през ден нови регистрации, за да си говориш сам.

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.