Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 07:05 17.06.25 
Култура и изкуство
   >> Класическа музика
*Кратък преглед

Тема Kontzerta na 19-i na Stz.operaнови  
Автор vstoikov (непознат )
Публикувано21.05.07 19:14

Kakvo e mnenieto vi za kontzerta na Sofijska filharmonia v sabota v stara Zagora?

Тема Re: Kontzerta na 19-i na Stz.operaнови [re: vstoikov]  
Автор BenaStoat (TBS4343)
Публикувано21.05.07 22:01

Ами ти кажи,нали си пял??? Не се е чуло още в Русе.

Автор melimel (прелитащ)
Публикувано22.05.07 11:42

Не вярвам да си Веско Стойков

Ако беше, нямаше да питаш как е минал според нас концертът, а щеше с категоричен тон да заявиш, че е било супер

А ако все пак си ти - Първо, добре дошъл /доста има да изчетеш за себе си/!
И второ - кога ще си стартирате сайта? И да разкажеш почнаха ли мега - репетициите на Кармина Бурана?

Тема Re: Kontzerta na 19-i na Stz.operaнови [re: melimel]  
Автор vstoikov (непознат )
Публикувано24.05.07 23:52

G-zho Arnaudova, az znam 4e kontzeerta mida otli4no, no iskam potvarzhdenie i ot publikata. A za sajta - vsi4ki 6te badat informirani ot g-ca Fratewa, kogato e gotow.

Тема Re: Kontzerta na 19-i na Stz.opera [re: vstoikov]  
Автор Xapoлд и MoдМодератор (ludens)
Публикувано25.05.07 00:14

Г-н vstoikov.
Ще бъдете ли така любезен да пишете на български, за да не предизвикваме излишни страсти?
Благодаря.

Автор pocoapoco (бродещ)
Публикувано25.05.07 08:42

За съжаление (или за радост), поради тъпи причини, ми се наложи да закъснея доста за този концерт, но хванах Benedictus-а и Agnus Dei. Солото на цигулката прозвуча прилично, въпреки че му липсваше нещо... и това нещо липсваше на цялото изпълнение.(естествено коментирам само това, което имах възможност да чуя... за първите три части мога само да гадая и да се доверявам на слуховете) В последната част имаше твърде много гафове... и в оркестъра, да не говорим за хора... Най-прилично ми стояха человата група, но една птичка пролет не прави. В Agnus Dei си пролича едно тотално неразбиране на всичко което се случва... Абсолютна каша!!! Как може да се поднася подобно произведение в толкова нищожен вид!!! Това е велика музика и цялата тази ситуация ми стоеше като пълна гавра и поради тези, и още много други причини, на този концерт аз хвърлих изключително много нерви. За това може би се радвам, че не присъствах на целият концерт... Очаквах много повече!!!

Тъгата ти е бавен ритъм...
- Свири, приятелю, крещи!

Автор danyarnie (непознат )
Публикувано25.05.07 09:04

Г-м Стойков,сега наистина съм аз.Харесвам мненията на Мелимел,но нямам навик да се регистрирам и понякога давам мнения свободно където е разрешено.Концерта наистина ми хареса!И след като работя в операта няма да питам кога започват репетициите на Кармина Бурана,защото знам.Относно сайта-търпеливо го очаквам и се надявам да ме изненада приятно.Желая Ви успех!

Автор Don_Quixote (непознат )
Публикувано26.05.07 15:14

Присъствах на концерта. Крайностите в предишните мнения са преувеличени - истината определено беше по средата. Нищо изумително като качество, но и най-сетне нещо по-различно като форма на този иначе доволно мърляв и захабен фестивал.
Колкото до последните новини, г-н Стойков - не Ви прави чест. Но това, надявам се, ще го разберете след време.

Автор melimel (прелитащ)
Публикувано27.05.07 15:25

Тц, студено, не съм Арнаудова

Опитай пак!

За Кармина Бурана - разбрах вече кога почвате. Колко представления замисляте, че до 10 юни не мога да гледам, а не ми се ще да пропусна спектакъла.

Тема Re: Kontzerta na 19-i na Stz.operaнови [re: Don_Quixote]  
Автор cabin-boy (cruiser)
Публикувано29.05.07 12:32

И аз така мисля.

Може би фестивала ще започне да излиза от колапса.

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.