|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
Тема
|
За участието в клуба
|
|
Автор |
Xapoлд и Moд (ludens) |
Публикувано | 05.03.07 13:28 |
|
Ще направя две съобщения.
1. Поради зачестилите напоследък случаи на злоупотреба от страна на участници с фриволен език, от днес в клуба ще може да се пише само със съотвената регистрация.
2. Употребата на "шльокавица" ще бъде ограничавана в значителна степен.
Знам, че в клуба списват достатъчно интелигентни и културни хора, затова правя горните принудителни бележки с неудоволствие.
| |
|
подкрепям. За жалост, има голям риск пишещите от чужбина да се окажат с ограничени права. На мен ми се е случвало, когато не съм в БГ, и опитам да си вляза с регистрацията, да не успея.......
Щука май?
| |
|
крайно време беше!!!
| |
|
Благодаря,че чухте молбата ми от вчерашния постинг за прекъсване на простотийте в клуба за интелектуалци.И аз се опасявам,че от чужбина не всякога може да се влиза с регистрация.Случвало ми се е,но да приемем,че ще имаме повече късмет.
| |
|
Абсолютно крайно време за наложената мярка. Неоспорим факт е обаче, че покрай „сухото” винаги гори и „суровото”.
| |
Тема
|
Re: За участието в клуба
[re: Xapoлд и Moд]
|
|
Автор |
зy (новак) |
Публикувано | 05.03.07 16:18 |
|
И ся кво? няма да можем регистрирани да правим добро впечатление, а нерегистрирани да скачаме с бутонките по хората? е, ай стига деееее!
| |
|
И аз подкрепям решението да се прецизира езика,с който се пише в клуба.
Естетическото преживяване от досега с класическата музика,трябва да провокира истински красиви мисли и чувства,а не злостни и често нецензурни писания.Всеки нека носи отговорност за това,което поднася на аудиторията
| |
|
Може да е принудително, но е разумно.
| |
Тема
|
[re: зy]
|
|
Автор |
Xapoлд и Moд (ludens) |
Публикувано | 06.03.07 11:37 |
|
Статистиката съобщава, че за 7 години в клуба са участвали около 230 души с регистрация. От тях, по-малко от 3 процента са обували футболни обувки. И то, за да жонглират с топката, а не да фаулират съперника за червен картон.
| |
Тема
|
[re: Xapoлд и Moд]
|
|
Автор |
зy (новак) |
Публикувано | 06.03.07 11:50 |
|
ама аз, такова, за нерегистрираните. Тъкмо започнах да схващам за какво служи анонимният ник, и образованието ми бе прекършено в тучния си злак
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
|
|
|