|
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
Тема
|
LAURE FAVRE-KAHN
|
|
| Автор | Peter Dimitrov (Нерегистриран) |
| Публикувано | 08.10.05 17:09 |
|
|
Ще бъда много благодарен на всички,ако споделите впечатленията си от френската пианистка LAURE FAVRE-KAHN!Положително сте я гледали по Mezzo!Много често излъчват нейни концерти.Най-вероятно следващата година ще гостува в България!
| |
|
Тема
|
Re: LAURE FAVRE-KAHN
[re: Peter Dimitrov]
|
|
| Автор | C. (Нерегистриран) |
| Публикувано | 08.10.05 18:25 |
|
|
Много хубава! Прелъстителна! Нека заповяда!
| |
|
|
|
Хе-хе, след като всички гледахме замаяни цяла година как Еленката Гримо изпапа най-истинския вкусен бял вълк, отидохме на следващата фаворитка "мецовска".
Тази, с най-истинската къдраворусолява фамозна коса!
Онзи ден върнах сравнителни спомени (за себе си) и се обявих предварително (някъде) за абсолютен неин фен.
Ама слуша ли (я) те някой?
Ами ако не е вярно?

| |
|
|
|
Видях я по Mezzo.Чаровна е!
| |
|
Тема
|
[re: Pyиз]
|
|
| Автор | Peter Dimitrov (Нерегистриран) |
| Публикувано | 25.10.05 00:07 |
|
|
Абе,хора!Аз ви питам как свири,добре или зле,според вас.Вие ми разправяте,че е хубава!Не се дразня от това,смешно ми е!Хайде,послушайте я със затворени очи и ще чакам мненията ви!Който се интересува - http://www.laurefavrekahn.com/accueil.htm
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор | C. (Нерегистриран) |
| Публикувано | 26.10.05 17:09 |
|
|
Абе, човече! Аз има кого да слушам със затворени очи! Тази искам да я гледам със отворени уши.
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор | любитeл (Нерегистриран) |
| Публикувано | 18.05.06 18:47 |
|
|
Ще дойде ли все пак в България тази година?
| |
|
Тема
|
[re: любитeл]
|
|
| Автор | Пeтъp Димитpoв (Нерегистриран) |
| Публикувано | 18.05.06 22:40 |
|
|
Преговаряхме и тя е готова да дойде.Но ,може би, в началото на следващата година
| |
|
|
|
Добра новина. Хубаво е да идват известни артисти, да откриват България и тя тях. Но пък тъжното е,че ще свирят в някой "дворец" със съответните цени и достъпът до обикновенните и истински любители е ограничен.
Все пак, признавам Вашите усилия за привличане на добри изпълнители.
| |
|
|
|
Похвална инициатива! Сега ако вземете да поканите и някой от нашите великолепни музиканти, за които цяла Европа гърми, но тук са позабравени, цена няма да имате!
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|