|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | >> (покажи всички)
Тема
|
"Дидона и Еней" в Дюкян Меломан
|
|
Автор | Цeнитeл (Нерегистриран) |
Публикувано | 27.04.05 13:36 |
|
Чудесен диск с "Дидона и Еней" на Пърсел се продава в Дюкян Меломан. Фирма - Erato, оркестър Les arts florissants, диригент Уилям Кристи. Бароково пиршество на умерена цена!
| |
Тема
|
Re: "Дидона и Еней" в Дюкян Меломан
[re: Цeнитeл]
|
|
Автор |
Oблak бял (познат) |
Публикувано | 27.04.05 13:45 |
|
Онзи ден по Графа мислех да се намъкна в голямата книжарница при дисковете на горните етажи, но като им знам цените, се отказах.
С твоята помощ се надявам довечера да окажа гостоприемство на великия Пърсел.
Гореща благодарност!
| |
Тема
|
[re: Oблak бял]
|
|
Автор |
MadMaster (Madonna warrior) |
Публикувано | 27.04.05 21:59 |
|
Май почти никъде не може да се намери "Дидона и Еней". От една година го търся, а след като тази събота го гледах на живо обиколих всички музикални магазини, които знам, ама никъде не го намерих. И в "Дюкян Меломан проверявах, ама утре пак ще намина от нем - току виж, се окаже че го има!
----------------
| |
|
Влизам вчера в Дюкяна. Жена и мъж с неопределена възраст. Всеки с компютър пред себе си.
Взаимно: Добър ден, добър ден!
Аз: Дошъл съм за Дидона и Еней.
Мъжът: Това група ли е или как?
Аз: Да, от най-големите.
Той: Нямаме я.
Жената (конфузно): Стойте, тук е. 22 лева.
Взаимно: Довиждане, довиждане!
П.С.
Дискът е разкошен, а записвачката вкъщи работи безотказно.
Безплатно, разбира се.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
зy (каквато-такава) |
Публикувано | 28.04.05 11:39 |
|
Пу! Първа жичка за лъжичка!
| |
Тема
|
[re: зy]
|
|
Автор |
Jolly Walker (пешеходец) |
Публикувано | 28.04.05 14:13 |
|
жичка !?!?!? С мЕтъл ли ще се сдобиваш!?
| |
Тема
|
[re: Jolly Walker]
|
|
Автор |
зy (каквато-такава) |
Публикувано | 28.04.05 14:25 |
|
Ами нали това е голяма съвременна група, да не взема да изпусна последните писъци на музикалната мода. Трябва да сме в крак с времето, инак - срам и позор. Младите ще ни се смеят...
| |
Тема
|
Печелившите не губят.:о))
[re: зy]
|
|
Автор |
Oблak бял (познат) |
Публикувано | 28.04.05 14:44 |
|
Снощи дръпнах на бавна скорост 1-ия брой от нулевата серия пробно. Днес го преслушах. Отлично качество!
Абе дали приказката не беше първа жичка за водичка, а?
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Чykчa (поносимо глупав) |
Публикувано | 28.04.05 15:26 |
|
Познавам хората от Дюкян Меломан. Не се сещам с кои си говорил, но мога да те уверя, че са изключително всеотдайни и любезни хора. Вярно е, че страстта им е джаз и там наистина са живи енциклопедии. От там обаче съм се сдобивал с много от най-доброто в класическата музика в колекцията ми, за което съм им благодарен - било като си го поръчвам по каталог, било и на момента.
Това е едно малкото места, където може да се се разчита, че ще направят всичко възможно човек да се добере до това, което търси. Е, вярно е, че не винаги се получава, но не зависи от тях. В много случаи записът, който ме е интересувал вече не се предлага по света и трябва да го дебна да се появи като second-hand, но и в това си има тръпка.
Не ги съдете строго, никой не може да е спец по всичко. Пък и така се раждат вицовете. Да го погледнем и от приятната старна
| |
Тема
|
[re: Чykчa]
|
|
Автор |
Oблak бял (познат) |
Публикувано | 28.04.05 21:28 |
|
Е, ама ние си се гъбаркаме тук от време на време. Не се впрягай толкова. Човекът наистина беше отзивчив и тръгна да рови по компютъра. Може и да не ме е разбрал...:о))
Я да те питам нещо по сериозно. Ако си слушал Дидоната не ти ли е минавало през главата колко е близка по драматизъм (и не само) със Стабат Матер на Перголези? Онзи ден ми хрумна сравнението. Или греша?
Поздрав!
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | >> (покажи всички)
|
|
|