Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 18:02 15.07.25 
Култура и изкуство
   >> Класическа музика
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | (покажи всички)
Тема Nai-dobur BG tenorнови  
Авторsmeshnik (Нерегистриран)
Публикувано13.10.04 14:00

1.Nikola Nikolov
2.Dimitur Uzunov
3.Georgi Cholakov
4.Rumen Doikov
5.Emil Ivanov
6.Kaludi Kaludov
7.Boiko Zvetanov
8.Kostadin Andreev

Тема Re: Nai-dobur BG tenorнови [re: smeshnik]  
Автор*** (Нерегистриран)
Публикувано13.10.04 16:33

Zabravjate Petar Raichev i Todor Mazarov.

Тема Re: Nai-dobur BG tenorнови [re: ***]  
Авторgalfon (Нерегистриран)
Публикувано13.10.04 17:28

От пеещите в момента - Костадин Андреев!

Тема Re: Nai-dobur BG tenorнови [re: galfon]  
Автор@ (Нерегистриран)
Публикувано13.10.04 22:30

Da be.....samo deto Kostadin Andreev ne moje veche da izpee edna opera ot nachaloto do kraia.Izpluva si slivizite dokato stigne do kraia i navremeto moje da e peel,no sega se vijda che niama niakakva tehnika.V interes na istinata tasi klasazia se priblijava dosta do istinata.

Автор Pyиз (любител)
Публикувано14.10.04 09:17

Да добавя Минчо Попов. На времето гледах безкрайно много пъти любимата ми "Вълшебна флейта" и той изпълняваше ролята на принца. Къде ли е сега?

Автор***** (Нерегистриран)
Публикувано14.10.04 09:49

Бойко Цветанов след Калуди добре но колкото и добре да пее сега Румен Дойков е след тях години А Камен Чанев липсва тук макар че не съм го слушал скоро той ми се струва че е по преди Косъо Андреев.или:
1.Калуди
2.Бойко
3.румен
4.камен
5.коцето
говоря за в момента.....а изобщо Николов е ном 1 а след него вече не знам Узунов не съм го слушал одавна Чолакопв съшто Иванов тък въобще.но съм слушал Мишо Светлев преди доста години и мога да твардя че ви липсва в класачииката .

Тема Re: Nai-dobur BG tenorнови [re: Pyиз]  
АвторOO7 (Нерегистриран)
Публикувано14.10.04 10:31

Minco Popov pocina predi godini za sajalenie.

Тема Re: Nai-dobur BG tenorнови [re: *****]  
Автор... (Нерегистриран)
Публикувано14.10.04 10:35

Abe Kaludi pee falshivo, be.....tolkova li ne cuvate. Vjarno, ce ot vsickite izbroeni e s nai-krasivija glas, ama kakvo ot tova kato ne moje da ti izpee edna visocina. Kamen Canev e smehotvoren, a Rumen, kolkoto i da e stabilen, pee vsicko po edin i sast nacin. V obsti linii tenorite ot po-staroto pokolenie bjaha po-dobri.

Автор Matisse (непознат)
Публикувано14.10.04 21:12

А Спас Венков??? Не може без него!!!

Автор!!! (Нерегистриран)
Публикувано14.10.04 22:11

V momenta v Bulgaria ,za sujalenie, niama dobur peest tenor.Nito Rumen Doikov,koito e edno durto kopele i se fuka s kresteneto si,nito pederasta Kosio koito veche izdisha kato spukana topka.A za takiva pionki kato Kamen Chanev......molia vi se,za kakvo po-tochno govorim.Ima oste mnogo smeshni kato nego ,ama sega ame marzi da vi gi napisha.....

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.