Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 00:25 14.07.25 
Непрофесионални
   >> Цивилизации и исторически възстановки
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Какво ще кажете , ако...нови  
Автор ElCortador (непознат )
Публикувано14.10.08 02:57

Какво ще кажете ако бай ви Санде се върне "регнат " ?

Тема Re: Какво ще кажете , ако...нови [re: ElCortador]  
Автор Гaдeн_пyxчo (Пухеста гадина)
Публикувано14.10.08 13:26

Е,може и ние да се върнем!

При това положение спокойно ще кореспондира и в другите форуми.Бай Сандо е ценен индивид,но пусти македонски инат не го оставя намира!

Откакато мъжете захвърлиха мечовете,света изпедерастя!

Тема Ще кажем: [re: ElCortador]  
Автор Roxy ( да, обаче :Р )
Публикувано14.10.08 14:27

"Добре завърнал се, бай Санде!"

Тема Re:Roxy и Пухо !нови [re: Roxy]  
Публикувано15.10.08 05:14

Радвам се на отговорите ви ! Ще има доста интересни неща за дискусии. Бех доста "бизи" тъй като станах дедо пак , този път първия ми внук , Роман Алек-
сандър .Освен това работа , некои ремонти из къщата и около нея , и в момента пак се готвя да играя с чешкия театър този път ролята на един немски офицер от втората световна война , но нещо нещата не са добре организирани , макар че дощъл режисер от Чехия.Има и филмова версия на това театрално парче на Ютюбето.

Тема 6000 мнениянови [re: ElCortador]  
Публикувано15.10.08 05:22

Май , ще го съживим клуба , но само с ващо участие. Надявам се , да се появи и Saur , който е един много ценен експерт по средновековни текстове.Пък видях много напредък на българските ре-енактори - браво !
Roxy i Пухчо , много поздрави !

Тема Re:Roxy и Пухо !нови [re: ElCortador]  
Автор Last RomanМодератор (PRAEFECTUS URBI)
Публикувано15.10.08 18:55

Ами айде честито за внука, дето ми е адаш по никнейм.

Радвам се, че се регна най-накрая. Не е толкова страшно и рестриктивно.

Queen's only

Тема Re:Roxy и Пухо !нови [re: Last Roman]  
Автор Гaдeн_пyxчo (Пухеста гадина)
Публикувано15.10.08 22:10

...............Не вярвам и не е за вярване!
Ех,кога и аз ще стана дядо....

Откакато мъжете захвърлиха мечовете,света изпедерастя!

Тема А честито !нови [re: ElCortador]  
Автор _5v (непознат?)
Публикувано18.10.08 18:56

И за внука и за новия прякор!

А пък аз си помислик да не те е отвяла депресията нанякъде

Тема Re: А честито !нови [re: _5v]  
Публикувано19.10.08 20:33

Здравей и ти , 5ков !
Разбира се , че , засега само рецесия ( но която може да мине в депресия), е засегнала всички категории на стопанството , манюфакчърига специялно.
Благодаря на всичките за честитки , като Пухчо е прав в това , че името на внука ми не е по усмихващото Владенце а заради това , че така се падало по чешкия календар , но също така с оглед , че аз и жена ми сме унияти , или православните в уния със Рим. Освен това , внука се роди в Август - пак римската следа и има и други съвпадения и символизъм.
Засега все още , до завършването на участието ми в театъра , ще поствам доста слабо , поради липсата на свободно време.Но от Новембри се готвя за
некои теми , едната от които се готвих да пусна преди доста време.
Поздрав на всички !

Тема Четейки в други сайтове...нови [re: ElCortador]  
Автор ElCortador (минаващ)
Публикувано03.02.09 00:34

През последното време не съм имал никакво време за постиране в този клуб.
Но все пак , всека сутрин чета в други клубове с подобна тематика. Има позитивни неща , има интересни неща , развити дискусии , мноооого копипействане . Не съм даже знаел , че има толкова експерти по холандия 17.
и 18. век.

из българските клубове. Чета ( колкото и да ги избегвам) тотални глупости.Понякога и хората , иначе доста начетени , повтарят свои догми и недопускат никой да ги оборява. Един цитат :
"Аз пък съм го проучвал и категорично мога да твърдя, че в изворите отсъства каквато и да е информация или най-малкото намек за това. Но да не се повтарям - в нашия форум подробно съм обяснил защо във ВБЦ няма западни наемници и кои всъщност са наемниците, които българите ползват по това време."
Значи : В ВБЦ никога не е имало западни наемници......Ехъъъъъъм....Или аз чета повече , или некои информации не са стигналидо автора на този цитат.
Не само , че има сведението за несъмнимо западни наемници , но и за това ,
че българите сами са били наемници , например на о. Кипър служейки на
Лусиняните(кръстоносна династия).

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.