Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 16:50 10.07.25 
Непрофесионални
   >> Цивилизации и исторически възстановки
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема What about English languageнови  
АвторAlexander (Нерегистриран)
Публикувано30.03.06 06:33

What about English language discussions, debating Bulgarian historical themes ,and also Bulgarian re-anactment ? This club might get to a new level,
don't You think ?

Тема Re: What about English languageнови [re: Alexander]  
Автор Гaдeн пyxчo (Пухеста гадина)
Публикувано30.03.06 11:36

...................................................???????????????????????

Тема Re: What about English languageнови [re: Гaдeн пyxчo]  
Публикувано30.03.06 14:45

Yes, my friend. You have abandoned this club , and besides , Parabellum from Traditsia was hoping to have one. Don' be surprised. Go to make some tents instead !

Тема Actually , there is a lot of interestingнови [re: Alexander]  
Публикувано30.03.06 14:53

There are lots of interesting informations about Bulgarian past written in English , and avalaible on net. But prime reason for starting English language debates in this club is ,to bring even non-Bulgarians to participate.On the other hand , many
Bulgarians with interest in re-enactment can find the space to practise their English language skills.

Тема Re: Actually , there is a lot of interestingнови [re: Alexander]  
Автор Last roman (PRAEFECTUS URBI)
Публикувано30.03.06 22:57

Ржунимагу....
Учи албанский....

Ad majorem pharmacie gloriam!

Редактирано от Last roman на 30.03.06 22:58.

Тема Re: Actually , there is a lot of interestingнови [re: Last roman]  
Публикувано31.03.06 01:40

Last Roman ( Why English Nick , uh ?) , why don't You make similar inept comments in club , like Boyna Slawa?They also have English language postings.Or
You came to chalenge my effort ?

Автор Гaдeн пyxчo (Пухеста гадина)
Публикувано31.03.06 10:33

И тук ли ще пишем и четем на Варварски езици?

Тема Re: Actually , there is a lot of interestingнови [re: Гaдeн пyxчo]  
Публикувано31.03.06 13:11

Пухчо . пак пишете тука глупите коментари, неразбирайки целта.Английските постинги са предимно да се представи българския ре-енактмент и на небългари, които биха могли евентуално да взимат участие. Мирише ми на това , че понеже аз съм го постнал , то требва да го оплюете. Много тъпо!
Само виж постинга на "Последния Римлянин".Що коментирате там кадето не ви е интереса ? Вие вече си отворихте новия клуб , браво на вас, но не ме виждате ВЕЧНО аз да ви се мешам. Нещо ми се види , че се обърнахте против мене , който е бил винаги вашият супортер. Това непоказва добър характер!
Мисля , че много от моите постинги са имали неща , за които на много хора даже не им хримвало - и това ги надразни и почнаха с омаловажаването ми.
Аз винеги ви подържах и вих метах бравовете. Вие винеги ме гледахте подозрително. С това ми мина времето , когато ви считах за приятели. Сега ви имам само за други участници в клуба.И ако не ви интересуват постинги на английски , никой не ви кара да ги четете или коментирате.

Автор.... (Нерегистриран)
Публикувано31.03.06 16:24

Alexander, your idea is really interesting, but may be your clubmates don't understand it.You are right, there is a lot of info about Bulgarian history in Internet.In fact you can learn more from the foreign sites.They give details ;)
No trqbwa da goworim na bylgarski!!!
Bylgariq nad wsi4ko!
Izwinqwam se, no nqmam kirilica na kompa( wse o6te)
Aleksandre, w takiwa hora, koito sa se realizirali nawyn e nadevdata na Bylgariq be 4owek!Tuka we4e ima malko swestni hora! Ma to si e twoq rabota kyde viwee6!

Автор Бъдъмбa (инсектоид)
Публикувано31.03.06 20:40

Е де!
За новия клуб нали специално ти пратих покана от Пуха, който беше и главния му инициатор! Какво пак си се обидил?
Дира дълго време беше неизползваем, постингите излизаха чак след петия-шестия опит, така че масовото изнасяне не е чудно.

За ползване на английски във форума съм против, защото уважавам родната си реч. Който разбира достатъчно чужди езици, така или иначе рови в интернет и после споделя с другарчетата. Колкото до небългарите, те по-скоро ще добият представа за нашите възстановки от разни сайтове, посветени на тази цел (например този на модусите и този за похода на Владислав), отколкото от форуми...

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.