Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 06:17 13.07.25 
Непрофесионални
   >> Цивилизации и исторически възстановки
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
Тема До Дядо Благо и Гаден Пухчонови  
Автор Lord_Ruthven (Епикерний)
Публикувано18.10.05 23:09

Благодарение на разправиите миналата седмица, разбрах че дядо Благо ни е много обиден (на MV) и то от доста отдавна, тъй като голяма част част от негово мнение на нашия форум е била изтрита. Като единствен админ и модератор и след като разпитах останалите за случая искам да кажа, че никой от нас не е трил негови мнения, нито е имал подобни намерения. Вероятно това е било технически проблем свързан с хостинга на сайта и форума. Въпреки че никой от нас не е виновен за този проблем, все пак искам да му се извиня - най малко заради забавянето на обяснението.

А сега и за Гаден Пухчо - Когато следващия път решиш да влизаш на форума ни за да се бъзикаш, ползвай bnc или влизай през интернет клуб - така поне няма да ти се вижда собственото статично IP - 80.80.157.***
И не, нито Васко-Азис, нито аамет ще свирят в Салтарело.

Айде поздрави и умната

Александър - епикерний и webmaster на ~MODVS VIVENDI~

Редактирано от Lord_Ruthven на 18.10.05 23:19.

Тема Re: До Гаден Пухчонови [re: Lord_Ruthven]  
Автор Гaдeн пyxчo (Пухеста гадина)
Публикувано19.10.05 21:00

Весело!Ако си мислиш,че съм се опитвал да се крия-горчиво се лъжеш!Идеята ми бе съвсем друга и постигнах целта си.Пращам ти Л.С. с обяснение(подобен жест не правя дори на жена си)!

Тема Re: До Дядо Благо и Гаден Пухчонови [re: Lord_Ruthven]  
АвтордядoБлaro (Нерегистриран)
Публикувано20.10.05 03:00

много обиден...вие май ме бъркате с някоя недоволна оплаквачка...не ми се навлиза в някви безмислени спорове за това кой е по-по - най...и дали ризницата трябва да е непременно занитена...моята не е, а ако питате пухчото как му нарязах халките сигурно ще ме анатемосате...всъщност за театрото дето го играем по възтановките е напълно достатъчна. не съм и професионален историк,но информацията дето съм я събрал за мойте си нужди ми върши прекрасна работа - проверил съм го на практика.във форума ви не влизам повече защото е доста умрял - лично мнение.с пухчото си пием ракията почти всяка вечер и въпреки това пишем в този форум....вие модусите сте се превърнали в доста затворено общество...но на който както му харесва

Тема посланиетонови [re: дядoБлaro]  
Автор SANTlAGO (chevalier)
Публикувано20.10.05 15:08

Форумът на MODVS VIVENDI обслужва достатъчно добре нуждите ни и си върши прилично работата за целта. Не всеки и не ежедневно имаме възможност да ползваме Интернет - правим го когато имаме време и възможност. Друг е въпросът, че обществото ни е 'живо' и членовете му се срещат всяка седмица, (пият вино) и комуникират на живо по между си, което често обезсмисля някои от дискусиите във форума. Дали ще пишеш там си е твоя работа и както сам казваш - въпрос на избор.
Нашето Общество няма претенции и намерения да събира върволици от симпатизанти и последователи, а доколко сме затворени можеш да съдиш по желанието и волята ни за контакт и диалог с вас, които нееднократно и по различни начини се опитваме да заявим и демонстрираме, но за диалог са нужни все пак две страни, иначе посланието си остава глас в пустиня...Дали имате желание да чуете и приемете това послание си е пак ваша работа и отново въпрос на личен избор...

Поздрави!
Caballero de Santiago

Тема Re: посланиетонови [re: SANTlAGO]  
Автор Гaдeн пyxчo (Пухеста гадина)
Публикувано20.10.05 23:24

И ние за това говорим:Те не го искат в селото,а той пита за на попа къщата.
Някои от вас са добре дошли,на други-прав им път.............!Подходите са ни различни,а и имаме супер оферта за собствен форум,от която от гол инат все още не се възползваме.Дали разбра посланието?

Тема Re: посланиетонови [re: Гaдeн пyxчo]  
Автор thorn (Краси)
Публикувано21.10.05 00:53

Мир бе хора!

Нека да цъфтят всички цветя!

Пухчо, пил съм бира с тебе и вино с тях. Нали не съм някакъв предател?

Тема Re: посланиетонови [re: SANTlAGO]  
Публикувано21.10.05 02:00

чакай малко...пишете си когато искате и ако искате.но от друга страна за тва са форумите - да се пише.нащо общество също е живо и се събираме по няколко пъти седмично, но понеже сме тъпи провинциални селяндури пием по заведенията мастика и бира понеже купешкото вино е разредена водка с боички.като се събираме по домашно пием домашно - асеновградски мавруд щото сме прости.
диалог - ок.само,че мен западноевропейското средновековие въобще не ме интересува.тва е все едно да излезеш от мезонета и да идеш в плевнята...щото докато в западна европа са умирали от глад и чума тука е било рай...все едно...това са подробности. но не ме карай да се чувствам виновен за това,че западноевропеиското средновековие не ме интересува...всеки е свободен да се занимава с това с което си иска - едни са келти,други пампайци...щом така им харесва - няма проблем.

Тема Re: посланиетонови [re: thorn]  
Публикувано21.10.05 02:02

торн, предател такъв! хаха.няма проблеми бе хаха

Тема Re: посланиетонови [re: дядoБлaro]  
АвторShamancho (Нерегистриран)
Публикувано21.10.05 02:27

Ъм, абе аз що все си мисля, че те възстановяват българско, а не западноевропейско средновековие, ама карай.... Съвсем друг е въпросът, че сведенията за България са толкова отвратително оскъдни, че ако изобщо искаш да възстановяваш каквото и да било, няма как да не почерпиш от западни източници. А широкоразпространената позиция "ние сме баш пичове, пък на запад са тънали в мизерия" е най-малкото невярна и според мен е плод на някакъв национален комплекс за малоценност. Реално погледнато не сме се различавали по кой знае какво от останалата част от Европа. И това си е съвсем нормално. Ама и за това карай.

Тема Re: посланиетонови [re: дядoБлaro]  
Автор thorn (Краси)
Публикувано21.10.05 02:35

А за виноно не си прав - пият пимент. Много ми хареса.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.