|
|
|
Тема
|
Форум Citroen-BG.NET с платени модератори
|
|
| Автор |
todorin (непознат
) |
| Публикувано | 01.01.11 17:48 |
|
|
Здравейте,
Бих искал да отбежа нещо странно.
Отворих една тема в въпросния форум, която целеше да сондира мнението на хората по отношение качеството на частите предлагани от АМК.
Оказа се, че има много хора които споделят мнението ми, но нейсе това не се хареса на явно платените модератори от АМК.
Темата ми на втория ден беше заключена и последваха заплахи, че съм обиждал тях и тъй като те не били съгласни с моето мнение било така.
Отворих една друга тема - първо я преместиха в трета глуха после я изтриха.
Надявам се тук няма цензура от такъв тип.
| |
|
Тема
|
Re: Форум Citroen-BG.NET с платени модератори
[re: todorin]
|
|
| Автор |
todorin (непознат
) |
| Публикувано | 01.01.11 17:50 |
|
|
Ето и това което публикувах там, което злополучно беше заключено:
http://citroen-bg.net/forum/viewtopic.php?f=2&t=43040
Здравейте,
Бих искал да споделя едно лично мнение по отношение качеството на частите предлагани от АМК.
Напоследък, освен регулярното повишаване на цените, забелязвам, че качестворо все повече пада.
Да не съм голословен веднага давам примери:
1. Филтри за масло - произведен в Бразилия. Преди имаше вид сега е сякаш долнопробен.
2. Горивен филтър - правен в Тунис. За цена от 22 лева (за Ксара) очаквам доста повече като качество, при това маркови филтри от други произдовители масово са на цени 10-15лв. Каква е логиката на този да бъде толкова не ми е ясно.
3. Поленов филтър - тука вече съм затруднен - китайски ли е какво е, всеки път е различно. Първия път който си купих беше с 1см. по голям, та се наложи малко да поизрежа пластмасата за да влезе. Втория път се оказа, че няма странична рамка, т.е. при опит да бъде вкаран в кутията се надипля и така реално не филтрира. Трети път нямаше тъй като минах на Валео, при цена два пъти по малка от АМК.
4. Масло Тотал - не знам може и да е субективно, но френското Тотал е различно от тази Румънска пикня (с извинение) която вкарват в момента. Цената само, че вместо да падне даже подскочи.
Мога да дам още маса примери, но това което започва сериозно да ме отвръщава е, че аз отивам да пазарувам там защото очаквам някаква гаранция, че производителя и вносителя на Citroen държи на качеството което предлага.
Много често обаче се оказва, че той гони само търговски интерес - цените са в пъти над другите марки, а качеството е далеч под тях (Китай, Бразилия, Тунис, Румъния). Лично аз нямам претенции да са произведени ако щете и в гараж в Исламабад, но да се спази качеството, при тази поне два пъти по голяма цена.
Моля споделете какво мислите и вие по въпроса.
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
Bacardi. (непознат
) |
| Публикувано | 08.03.11 01:48 |
|
|
В АМК не стъпвам, защото в сервиза им прекалено много "разбират" от коли! По скоро май разбират от изпразване джоба на клиента или поне се пробват.
За цените на частите и консумативите не мога да кажа. Има доста автомагазини, предлагащи добри части и си купувам от там.
Относно форума, не знам каква е системата по правораздаване.
Не го приемай толкова лично станалото. Свиркай си, а части си купувай както си почнал - от други магазини, за които сам ще си определиш на кои имаш доверие.
п.п. TOTAL-а мисля да го заменям с COFRAN, което уж било добро и си идвало от Франция
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
jhgtfgyhftgy (новак) |
| Публикувано | 29.11.11 13:00 |
|