|
|
|
Тема
|
CITROEN C4 - моля за компетентна информация!
|
|
| Автор | AAA (Нерегистриран) |
| Публикувано | 11.05.07 17:37 |
|
|
Привет! Искам да си купя нова кола и засега се спрях на ситроен C4, но не мога да избера дали да взема купе, или хечбек... Мисля, че купето ще ми върши идеална работа, защото основно ще го карам из София и отвреме-навреме ще го ползвам за извънградско...Имам малко дете, но мисля че количката си е достатъчно широка.... Търся нещо хем мощно, хем икономично...Искам да се изстрелва бързо...Гледам има 2 двигателя - бензинов и дизелов, но не можах да намеря инфо за колко секунди набира от 0 до 100км....Моля за съвет!
| |
|
Тема
|
Re: CITROEN C4 - моля за компетентна информация!
[re: AAA]
|
|
| Автор | пoтъpпeвш (Нерегистриран) |
| Публикувано | 12.05.07 10:08 |
|
|
За въпросния модел писах малко по-надолу във форума. Приятелски съвет-бягайте далече от тази кола! Ще си дадете парите на вятъра. Това е обикновена каруца с екстри.
| |
|
Тема
|
[re: AAA]
|
|
| Автор | Cъщo пoтъpпeвш (Нерегистриран) |
| Публикувано | 15.05.07 19:49 |
|
|
И аз се набутах с тая каруца!!! Автомобил на годината!?!? Дрън-дрън! Журналистическа измишльотина. Който не вярва, да си купи - и сам ще се убеди. Стария ми BX16TRS - 1984 г. е с класа над тоя кич. Въпреки, че няма неподвижна централна конзола, климатроник, и всякакви други съвременни екстри. Проблеми много, и то такива, които в АМК въобще не признават за гаранционни. То, какво ли в АМК признават за гаранционно - едно голямо НИЩО!
| |
|
Тема
|
[re: Cъщo пoтъpпeвш]
|
|
| Автор |
lCE (Леден) |
| Публикувано | 16.05.07 01:42 |
|
|
Купете си Голфове.
| |
|
Тема
|
[re: Cъщo пoтъpпeвш]
|
|
| Автор | Mиcлeщ (Нерегистриран) |
| Публикувано | 28.05.07 17:45 |
|
|
АМК да не би да купуват някакви недоделки, на които се учат начинаещите монтажници? Както нашите търговци на облекло купуват от Турция това, което са произвели начинаещите шивачки.
Щото ми звучи несериозно компания като Ситроен-Пежо да прави чак такива боклуци, каквито ги описвате.
Друг е въпросът, че (както казваше един мой познат и бивш собственик на Ситроен ВХ) Ситроенът си е това - Караш една кола, поддържаш две!!!
| |
|
|
|
|