Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 00:32 11.11.25 
Автомобили
   >> Citroen
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема Citroen Xantia, Honda Accord ili nova malka kola ?нови  
АвторTarsach (Нерегистриран)
Публикувано14.02.07 11:53

Zdraveite,
Dano niakoi ne me napsuva zashtoto veche pisah po dva foruma - honda i vw , no naistina mi e trudno da resha. Otnachalo se spriah na Honda Accord 98-02, poradi izkluchitelnata i nadeznost. Po-kasno gledah dr koli kato VW passat(s mnogo visoka cena na staro mislia), Peugeot 406, Ford Mondeo, Ford Focus, Nissan Primera, Mazda 636,Toyota Avensis, Toyota Corolla, Skoda octavia, fabia i tiam podobni sredni i malki semeini koli.
V kraina smetka mislia za tri varianta :
1. Iaponka na staro za povechko pari - pone 12-13000
2. Chisto novo peugeot 206 sedan, koeto izglezda dobre z aokolo 20000
3. Xantia za okolo 8-9000

Ikonomicheski parvite dva varianta sa shodni i dazhe novata kola mai e po dobre makar i po skapa, podrobno sam pisal tuka zashto spored mene :

http://clubs.dir.bg/showthreaded.php?Board=honda&Number=1946923902&page=0&view=collapsed&sb=5

Tova e na foruma na honda ako one raboti linka.

Drugia variant e malko po stara i evtina no mnogo dobra xantia, koiato sam karal i mi haresva. Kakvo bihte me posavetvali ? Pravilni li sa razsazdeniata mi tuka i na drugia forum ? Spored vas ? Do kolko pari mozhe da e naistina dobra i zapazaena Xantia ot kraia na proizvodstvenia cikal ? Napr 2000 - 2001 ?

I posleden vapros ako mozhe niakoi da mi kazhe - shumni li sa dieselite na Xantia i ako iskam benzin koi dvigatel e nai balansiran i dobar ? 2 litra ? Shte cheta iz foruma sega, dano nameria komentirano niakade, predvaritelno blagodaria.

Тема dopalnenieнови [re: Tarsach]  
Авторtarsach (Нерегистриран)
Публикувано14.02.07 12:30

Mezdu drugoto da dobavia, roveiki se v neta vidiah che Citroen Xantia niama mnogo dobri crash testove, dali e verno tova ? Ot dr strana realni incidenti pri katastrofi e malko po-dobre ot sredna kola spored svedite, niakoi chuval li e neshto ?

Тема Re: dopalnenieнови [re: tarsach]  
Автор;)) (Нерегистриран)
Публикувано14.02.07 13:42

tryabva da si re6i6 to4no za kakvo 6te ya polzva6 kolata....da si hodi6 s neya sam, da ya polzva6 semeyno za piknici iliza kakvo to4no, za6toto ot xantia do peugeot206 razlikata e ogromna...ne samo v razmerite;)))
moga da spodelyasamo svoeto mnenie za xantia.....karam takava 4ta godina i nyamam nikakvi problemi s neya...blizo 90hil.km ve4e...i znam 4e ako ya smenya za druga 6te e s C5;)))))
dizelite sa nesravnimo po-tihi ot nemskite....a hidropnevmati4noto oka4vane nyama ni6to ob6to s tova na prujini....no sled kato si karal xantia tova ti e izvestno
uspeh v tarseneto i v kraya na krai6tata si vzemi takava kakvato ti e na sarce

zaa okolo 9000 lv. moje6 da si nameri6 dosta 4itava xantia...vapros na kasmet

Тема Re: dopalnenieнови [re: ;))]  
Авторtarsach (Нерегистриран)
Публикувано14.02.07 14:32

obnadezdi me ako ia zema za 9000 - xantia 2, dokolkoto vidiah ima 4 modifikacii, ne znam dali e tochno taka - xantia 1 i xantia 1 activa i xantia 2 i 2 activa.

Chudno mi e zashto poslednia model makar da tezhi samo 90 kg poveche sas sashtia 2 litra, 130 konia dvigatel 1-100 pravi za 11 vmesto za 10 sec na staria model ?
Osven tova diesela neshto savsem pak niama takava dinamika ? HDI e po dobre ot TDI nali ? Ili barkam ?

Na vaprosa za celta na kolata - piknici sas semeistvoto haha, dobre si go formuliral, triabva mi za dalag pat. Xantiata e po-dobra v tova otnoshenie mislia. Peugeota e prosto evtina nova alternativa.

Тема Re: dopalnenieнови [re: tarsach]  
Автор;))) (Нерегистриран)
Публикувано15.02.07 01:58

za dalag pat xantiata nyama alternativa;)))))vozil sam se na kakvi li ne koli, no za klasa si xantiata e nedostijima

ne znam kak e s hdi ,moyata e tdi-68kW ,no hdi sa po-ikonomi4ni
i sled katoti tryabva za dalag pat mislya 4e ikonomi4nostta ne e bez zna4enie, az zatova sam se naso4il kam dizela...zamislyal li si se kolko har4i benzinovata s 180?

Тема Re: Citroen Xantia, Honda Accord ili nova malka kola ? [re: Tarsach]  
Автор lCE (Леден)
Публикувано17.02.07 01:44

Според мен нова кола е най-добрият вариант.

Тема Re: Citroen Xantia, Honda Accord ili nova malka koнови [re: lCE]  
Автор-:) (Нерегистриран)
Публикувано21.02.07 08:59

opredeleno i az sym za novata kola....

no ako shte davash 9000leva za second hend kola to po dobre ot po visok klas...Lancia Kappa e dobyr izbor....za dylyg pyt opredeleno e dosta po dobre ot Xantia-:)))
2,4JTD motor...2000g.sa okolo 9000leva
evtini chasti...chudesna kola

Тема nova kola pa makar i daciaнови [re: lCE]  
АвторDacia (Нерегистриран)
Публикувано21.02.07 09:15

Novata kola niama analog!!!!! 5godini nishto ne pipash....samo karash....
Dacia 1,5dci...okolo 17000leva mislia che e

Тема daciaнови [re: Dacia]  
Авторxantia (Нерегистриран)
Публикувано28.02.07 20:24

Ама ти вярваш ли си наистина в това което говориш ? 7 годишна Ксантия е 3 пъти по-добра от това нещо което препоръчваш тук ........

Тема Re: daciaнови [re: xantia]  
Автор lCE (Леден)
Публикувано05.03.07 00:52

Глупости

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.