|
Тема
|
Пуснах обява за продажба
|
|
Автор |
BXMarkov (ERASER) |
Публикувано | 01.10.04 12:21 |
|
на легендарното возило и ми е малко тъпо, обявената цена е умопомрачителна 4000 лв. обаче така изразявам оценката си за автомобила,освен това съм сигурно единствения човек пуснал обява без да е 100% сигурен,че иска да си продаде колата Обявата е в www.mobile.bg
| |
Тема
|
Re: Пуснах обява за продажба
[re: BXMarkov]
|
|
Автор |
tishovsx (Xantia 2.0i VSX) |
Публикувано | 01.10.04 12:30 |
|
ми добре си я пуснал, така аз навремето пуснах за един форд и се обадиха...точно нула мераклий...та съвсем случайно го купи един познат пожелавам ти да го продадеш и да се качиш на некоя Ксантия...или С5  
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Bibass (хитропостроен) |
Публикувано | 01.10.04 12:33 |
|
оооо в никакъв случай не си единствения!
и моята обява висеше сума време в мобилето... и за повече и за по-малко пари...
честно казано за тази сума няма начин да се рааделиш с "легендарното" возило! няма страшно... остава си за теб!
лека и полека!
| |
Тема
|
[re: Bibass]
|
|
Автор |
BXMarkov (ERASER) |
Публикувано | 01.10.04 12:37 |
|
Уф, така като ми говориш ми е по-добре,че иначе ме присвива под лъжичката
| |
Тема
|
[re: Bibass]
|
|
Автор |
lendo (xantia2.0i) |
Публикувано | 01.10.04 12:41 |
|
О познато чувство, но наистина за тези пари май ще си остане твое , иначе успех ако наистина си се решил
Citroen Xantia 2.0i
Renault 21 TURBO
| |
Тема
|
[re: lendo]
|
|
Автор |
zx_zvqr (1.4i 55kW 1992г) |
Публикувано | 07.10.04 12:35 |
|
е няма да можеш да я продадеш! Защото не си казал после какво ще си купиш!! Какво не си му доволен, послее като се качиш на някое R*n**lt (без да е насочено към някой да не мислиш че ще си по-доволен???!
Абе, много са глупави тия с Голф-овете, на какво се дължи това?
| |
Тема
|
[re: zx_zvqr]
|
|
Автор |
BXMarkov (ERASER) |
Публикувано | 07.10.04 21:28 |
|
Няма да я продам на никакви пари, щом може Фиеста,Рено 19, Вектра,Голф-2 и т.н. на същите години и с незнайно качество да се предлагат за 3500 лв. Просто колата е за ценители на Ситроен, само феновете могат да го разберат, освен това след като съм сигурен,че 3-4 години още няма да имам никакви ядове и разходи по него да го духат тези които не го харесват. Обадиха се между другото един двама за да проверят дали обявата е истинска/сигурно го виждат като бъдещо жълто такси/ - останаха като гръмнати като им казах,че колата не се коментира на по-ниска цена, явно ако някой я купи някога то ще е за кеф. Ако не не ми пука тя си е моя, на 110 к. е и удоволствието ще е за мен А за Голфовете - "Това е най-върховната кола за България, най-здравата,най- незнам каква си" - това е логиката на масовия юначага, все едно да казваш,че ракията дето дядо ти я е направил от сливи събрани в балкана и сварена на казан-самоделка е най-хубавата високоалкохолна напитка. Santas implicitas P.S. Ако купя нещо сигурно ще е С5 или Ксара Проблема не са парите,а това,че нямам достатъчно време да карам личния си автомобил на този етап, а да ми стои още един освен ВХ-а/за 4 год-30к./ ,не е разумно
| |
|
Така - Така...got mi e]
По-полека Baby!!!
| |
Тема
|
|
|
Автор | Caмo BX (Нерегистриран) |
Публикувано | 28.10.04 10:10 |
|
Някой изобщо обадил ли ти се е при тази цена? Защото на мен не 
| |
Тема
|
[re: Caмo BX]
|
|
Автор |
BXMarkov (ERASER) |
Публикувано | 28.10.04 22:45 |
|
...Обадиха се между другото един двама за да проверят дали обявата е истинска/сигурно го виждат като бъдещо жълто такси/ - останаха като гръмнати като им казах,че колата не се коментира на по-ниска цена, явно ако някой я купи някога то ще е за кеф....
| |
|
|
|
|