Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 23:06 06.07.25 
Автомобили
   >> Citroen
*Кратък преглед

Тема Пуснах обява за продажбанови  
Автор BXMarkov (ERASER)
Публикувано01.10.04 12:21

на легендарното возило и ми е малко тъпо, обявената цена е умопомрачителна 4000 лв. обаче така изразявам оценката си за автомобила,освен това съм сигурно единствения човек пуснал обява без да е 100% сигурен,че иска да си продаде колата Обявата е в www.mobile.bg

Тема Re: Пуснах обява за продажбанови [re: BXMarkov]  
Автор tishovsx (Xantia 2.0i VSX)
Публикувано01.10.04 12:30

ми добре си я пуснал, така аз навремето пуснах за един форд и се обадиха...точно нула мераклий...та съвсем случайно го купи един познатпожелавам ти да го продадеш и да се качиш на некоя Ксантия...или С5

Автор Bibass (хитропостроен)
Публикувано01.10.04 12:33

оооо в никакъв случай не си единствения!
и моята обява висеше сума време в мобилето... и за повече и за по-малко пари...

честно казано за тази сума няма начин да се рааделиш с "легендарното" возило! няма страшно... остава си за теб!

лека и полека!

Тема Re: Пуснах обява за продажбанови [re: Bibass]  
Автор BXMarkov (ERASER)
Публикувано01.10.04 12:37

Уф, така като ми говориш ми е по-добре,че иначе ме присвива под лъжичката

Тема Re: Пуснах обява за продажба [re: Bibass]  
Автор lendo (xantia2.0i)
Публикувано01.10.04 12:41

О познато чувство, но наистина за тези пари май ще си остане твое, иначе успех ако наистина си се решил

Citroen Xantia 2.0i
Renault 21 TURBO

Тема Re: Пуснах обява за продажбанови [re: lendo]  
Автор zx_zvqr (1.4i 55kW 1992г)
Публикувано07.10.04 12:35

е няма да можеш да я продадеш! Защото не си казал после какво ще си купиш!! Какво не си му доволен, послее като се качиш на някое R*n**lt (без да е насочено към някой да не мислиш че ще си по-доволен???!

Абе, много са глупави тия с Голф-овете, на какво се дължи това?

Тема Re: Пуснах обява за продажбанови [re: zx_zvqr]  
Автор BXMarkov (ERASER)
Публикувано07.10.04 21:28

Няма да я продам на никакви пари, щом може Фиеста,Рено 19, Вектра,Голф-2 и т.н. на същите години и с незнайно качество да се предлагат за 3500 лв. Просто колата е за ценители на Ситроен, само феновете могат да го разберат, освен това след като съм сигурен,че 3-4 години още няма да имам никакви ядове и разходи по него да го духат тези които не го харесват. Обадиха се между другото един двама за да проверят дали обявата е истинска/сигурно го виждат като бъдещо жълто такси/ - останаха като гръмнати като им казах,че колата не се коментира на по-ниска цена, явно ако някой я купи някога то ще е за кеф. Ако не не ми пука тя си е моя, на 110 к. е и удоволствието ще е за мен А за Голфовете - "Това е най-върховната кола за България, най-здравата,най- незнам каква си" - това е логиката на масовия юначага, все едно да казваш,че ракията дето дядо ти я е направил от сливи събрани в балкана и сварена на казан-самоделка е най-хубавата високоалкохолна напитка. Santas implicitas P.S. Ако купя нещо сигурно ще е С5 или Ксара Проблема не са парите,а това,че нямам достатъчно време да карам личния си автомобил на този етап, а да ми стои още един освен ВХ-а/за 4 год-30к./ ,не е разумно

Автор tiefighter (xantia 1.8i 8v)
Публикувано08.10.04 11:18

Така - Така...got mi e]

По-полека Baby!!!

АвторCaмo BX (Нерегистриран)
Публикувано28.10.04 10:10

Някой изобщо обадил ли ти се е при тази цена? Защото на мен не

Тема Re: Пуснах обява за продажбанови [re: Caмo BX]  
Автор BXMarkov (ERASER)
Публикувано28.10.04 22:45

...Обадиха се между другото един двама за да проверят дали обявата е истинска/сигурно го виждат като бъдещо жълто такси/ - останаха като гръмнати като им казах,че колата не се коментира на по-ниска цена, явно ако някой я купи някога то ще е за кеф....

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.