Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 18:55 05.07.25 
Автомобили
   >> Citroen
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Да си взема довижданенови  
Автор the_rider (член(леко крив))
Публикувано30.09.04 17:18

Ами така се получи...първо ви изневерих с японка, сега с друга французойка, но така или иначе скоро не се очертава пак да седна в шеврон. Поздрави на всички, оставам с добри чувства и ако мога да помогна на някой както в доброто старо време - тука съм, ама по-често в клубовете на Рено и Тойота. По-надолу можете да видите и някое и друго фото на новата ми любовница

За съжаление нещо не могат да се постнат директно снимките, но линковете работят. Айде със здраве!

Кофти, кофти ама гот!

Тема Re: Да си взема довижданенови [re: the_rider]  
Автор Picasso (интересен)
Публикувано30.09.04 17:33

Аиде със здраве да си я караш. Пък нали е пак французойка, не си избягал много далече от нашиа клуб "ей тука сме на две преки ", нали правиме общи срещи...

Тема Re: ...и още нещо...нови [re: Picasso]  
Публикувано30.09.04 17:43

Така ли, аз съм ги пропуснал явно... сигурно докато съм бил в отпуск поради раждането на дъщеричката ми

Кофти, кофти ама гот!

Тема Re: ...и още нещо...нови [re: the_rider]  
АвторtDido (Нерегистриран)
Публикувано30.09.04 19:34

...винаги си добре дошъл тук!!!

Тема Re: ...и още нещо...нови [re: the_rider]  
Автор lCE (Леден)
Публикувано30.09.04 22:09

Таман бях се разстроил че вече не си сред нас , пък то сега с теб ще си пишем в съседният клуб

Тема Re: ...и още нещо...нови [re: lCE]  
Автор lCE (Леден)
Публикувано30.09.04 22:11

Ама нещо не мога да отворя снимките

Тема Re: ...що бе...нови [re: lCE]  
Публикувано01.10.04 08:50

отварят се

Кофти, кофти ама гот!

Тема Re: Да си взема довижданенови [re: the_rider]  
Автор siemesoanic (chevron)
Публикувано01.10.04 09:30

Смятам, че Ситроена е хубава кола, а щом ти си решил да се убедиш лично - това е похвално. Може да отвориш тема, която ние ще четем с интерес: Какво не ми дава ...........(Тойотота, Реното, .......), в сравнение с КОЛАТА. Или: Какво загубих сменяйки Ситроена с .........
Това са шегички, естествено - всеки си има лични причини да прави каквото прецени. На мен ми е приятно да си "бъбрим" тук или на среща с теб, така че не забравяй този клуб...

Тема Re: Да си взема довиждане [re: siemesoanic]  
Автор lendo (xantia2.0i)
Публикувано01.10.04 12:04

О, добре, вече не съм сам в Рено, там като се видим ще ти покажа моя звяр,
заради който се раздвоявам м-ду Ситроен И Рено

Citroen Xantia 2.0i
Renault 21 TURBO

Тема да ти енови [re: the_rider]  
Автор Bibass (хитропостроен)
Публикувано01.10.04 12:29

честита новата послушница...

но и аз не мога да отворя снимките... нещо марка модел, можеш ли да кажеш, щото гледам, че и в клуб Рено не си се похвалил... поне в този в Дир.бг

лека и полека!

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.