|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
Да си взема довиждане
|
|
Автор |
the_rider (член(леко крив)) |
Публикувано | 30.09.04 17:18 |
|
Ами така се получи...първо ви изневерих с японка, сега с друга французойка, но така или иначе скоро не се очертава пак да седна в шеврон. Поздрави на всички, оставам с добри чувства и ако мога да помогна на някой както в доброто старо време - тука съм, ама по-често в клубовете на Рено и Тойота . По-надолу можете да видите и някое и друго фото на новата ми любовница
За съжаление нещо не могат да се постнат директно снимките, но линковете работят. Айде със здраве !
Кофти, кофти ама гот!
| |
|
Аиде със здраве да си я караш. Пък нали е пак французойка, не си избягал много далече от нашиа клуб "ей тука сме на две преки ", нали правиме общи срещи...
| |
|
Така ли, аз съм ги пропуснал явно... сигурно докато съм бил в отпуск поради раждането на дъщеричката ми   
Кофти, кофти ама гот!
| |
Тема
|
Re: ...и още нещо...
[re: the_rider]
|
|
Автор | tDido (Нерегистриран) |
Публикувано | 30.09.04 19:34 |
|
...винаги си добре дошъл тук!!!
| |
Тема
|
[re: the_rider]
|
|
Автор |
lCE (Леден) |
Публикувано | 30.09.04 22:09 |
|
Таман бях се разстроил че вече не си сред нас , пък то сега с теб ще си пишем в съседният клуб  
| |
Тема
|
[re: lCE]
|
|
Автор |
lCE (Леден) |
Публикувано | 30.09.04 22:11 |
|
Ама нещо не мога да отворя снимките  
| |
Тема
|
Re: ...що бе...
[re: lCE]
|
|
Автор |
the_rider (член(леко крив)) |
Публикувано | 01.10.04 08:50 |
|
отварят се
Кофти, кофти ама гот!
| |
|
Смятам, че Ситроена е хубава кола, а щом ти си решил да се убедиш лично - това е похвално. Може да отвориш тема, която ние ще четем с интерес: Какво не ми дава ...........(Тойотота, Реното, .......), в сравнение с КОЛАТА. Или: Какво загубих сменяйки Ситроена с .........
Това са шегички, естествено - всеки си има лични причини да прави каквото прецени. На мен ми е приятно да си "бъбрим" тук или на среща с теб, така че не забравяй този клуб...
| |
|
О, добре, вече не съм сам в Рено, там като се видим ще ти покажа моя звяр,
заради който се раздвоявам м-ду Ситроен И Рено
Citroen Xantia 2.0i
Renault 21 TURBO
| |
|
честита новата послушница...
но и аз не мога да отворя снимките... нещо марка модел, можеш ли да кажеш, щото гледам, че и в клуб Рено не си се похвалил... поне в този в Дир.бг
лека и полека!
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|