Тема
|
Какво значи съобщението:...
|
|
Автор |
5OOsel (W126) |
Публикувано | 29.09.04 14:12 |
|
От няколко дена карам един Ц5 и от време на време ми изписва съобщението на дисплея: Unblock Diesel Filter ? понеже незнам къде съм му оставил книжката и се чудя какво е това появява се за малко и после изчезва, но иначе колата си върви без проблем и сега се чудя ако не е нещо сериозно да не ходя до сервиз и затова първо тук питам.
Мерси предварително.
|
|
Тема
|
Re: Какво значи съобщението:...
[re: 5OOsel]
|
|
Автор |
joe_un (CX 2.5 TRD) |
Публикувано | 29.09.04 14:39 |
|
Ъ-ъ-ъ, ти май си единствения с С5 тук . Да нямаш вода във горивния филтър???
Life is a shit, but sometimes is tasty
|
|
Тема
|
|
|
Автор |
tishovsx (Xantia 2.0i VSX) |
Публикувано | 29.09.04 15:01 |
|
А сменян ли е скоро филтъра? На колко хил. е той, ....ми не знам 
|
|
Тема
|
[re: tishovsx]
|
|
Автор |
lendo (xantia2.0i) |
Публикувано | 29.09.04 15:06 |
|
Такива слижни коли дето ми говорят не ги уважавам
Citroen Xantia 2.0i
Renault 21 TURBO
|
|
Тема
|
|
|
Автор |
tiefighter (xantia 1.8i 8v) |
Публикувано | 29.09.04 15:32 |
|
Щом се е "разговорила" е хубаво да минеш през сервиз.
И не на последно място да избягваш бензиностанцията, от където си заредил за последно
|
|
|
що бе ... на мене кат ми "каже" :
STOP IMMEDIATELY!
HYDRAULIC LEVEL
BRAKE PRESSURE LOSS
и ми става некакси особено в корема ... звучи ми подобно на :
KEYBOARD NOT FOUND!
PRESS F1 TO CONTINUE ...
абе някой голям шегаджия ги изобретява тия съобщения  
XM TurboCT .. where comfort meets power
|
|
|
Шефе,
По повод съобщенията за грешки преди време имаше и един виц, дето млад писател искал така да пише, че писанията му хем да разплакват хората, хем да ги радват, хем да ги вълнуват особено много и т.н. и накрая какво станало - писач на хелпове (съобщения за грешки) в Windows .
Така че явно ако човек за нищо нестава - почва да пише такива мъдри съобщения
|
|
Тема
|
[re: tishovsx]
|
|
Автор |
5OOsel (W126) |
Публикувано | 29.09.04 20:26 |
|
Ами на 88000 е в момента и се съмнявам да е сменян, сигурно е горивния филтър ама по много тъп начин са го написали това съобщение, ако нещо почне да ми прави проблеми ще я закарам до сервиз.
|
|
|
Бях заредил на Лукойл прези да се появи съобщението а днес сипах на OMW, но пак се изписа по едно време тая тъпотия и то като карам по бързо по магистрала на градско не се появява.
|
|
|
Ооо и C5-цата ги изписва такива съобщения не си само ти миналата зима и на мен докато карах ми светна СТОР и изписа незабавно да спра, щото уж колата прегряла ама пълни глупости оказа се че е някъв датчик които прави проблем, абе явно тая кола не е за дъжд и студено време, защото пак през зимата се е случвало да изписва на термометъра че е +40градуса външната температура при положение че навън е -5 например и много други глупости са ми се изписвали, или колата има инсталирана някаква версия на Windows за автомобили или електрониката е супер некачествена :))))
|
|