Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 17:15 20.10.25 
Автомобили
   >> Citroen
*Кратък преглед

Тема Нов член на клубанови  
Автор FENlX^ (непознат)
Публикувано28.09.04 20:30

Здравейте колеги.От скоро имам Xantia 1,6i и съм много доволен от нея .Моля всички от клуба, които имат такава кола да ми пишат какви са най-4естите проблеми при този двигател и да споделят мнение като цяло за Xantia.Ако имате някаква информация къде има по моргите задна дясна врата и на каква цена ще ви бъда много благодарен.До скоро.

Тема Re: Нов член на клубанови [re: FENlX^]  
АвторtDido (Нерегистриран)
Публикувано28.09.04 22:45

за ксантиа е писано много тук,просто се разрови по темите по-назад.а що се отнася до вратата ако си от варна или наблизо има врата в една морга до приселци (разклона за близнаци)-маслено зелена металик, мисля 4е е с ел.стъкла.поне преди седмица я имаше, аз от предната си свалих машинката за стъклото.

Автор Hиkи Ивaнoв (ВХ 1.4 моно)
Публикувано29.09.04 09:36

Честито, добре дошъл в клуба!

Тема Re: Нов член на клуба [re: Hиkи Ивaнoв]  
Автор tiefighter (xantia 1.8i 8v)
Публикувано29.09.04 10:24

Ако си от София, отиди при Италианеца. На кръстовището при електрокарния завод "6-ти септември" в Красна поляна. Не съм ходил отдавна, но има избор...

WELKOME

Авторkosio (Нерегистриран)
Публикувано29.09.04 10:27

Честито и добре дошъл :-)

За тези 1.6и само съм чувал че ги има, но не и какво представляват. Аз съм с 1.8и и ще ми е интересно ако споделиш впечатления като ги набереш. Такава голяма кола с такъв малък двигател... ;-0

А за чести проблеми - порови се по темите, както каза колегата. Тук бая хора са с Ксантии; Или питай за нещо конкретно...

Тема честита да ти енови [re: FENlX^]  
Автор Bibass (хитропостроен)
Публикувано29.09.04 10:33

колицата...

За съжаление мисля, че си единствения с такъв ДВГ на Ксантия в клуба... бях чел и за някой, който беше мнгоо доволен от Ксантия 1.6 на газ... много добре се представяла... ?

Ако искаш съвети виж в раздела за сервизите: търси Пепи АМК, той има тазка + всичко може да ти арзкаже от какво се нуеждае този двг... и най-често кое "дефектира"... той твърди, че му харчи 8л градско Дружба - Кр.Село - Дружба му е прехода...

иначе мотора се вгражда и при ЗетХ и при Ксара, П306, П405... има няколко разновидности на горивни системи (моно, пълнел инжекцион)... мощността е сходна 88-90к.с. ... моното е идеално за газ...

питай по-конкретно, за да ти се отговори по-конкретно... нищо специфично няма при поддръжката на мотора... виж си само гумичките на клапаните, процедурата по смяната е елементарна за спезиалист..

лека и полека!

Тема Re: честита да ти енови [re: Bibass]  
Автор lendo (xantia2.0i)
Публикувано29.09.04 12:12

Добре дошъл и от мен, със здраве да си я караш!

Citroen Xantia 2.0i
Renault 21 TURBO

Автор tishovsx (Xantia 2.0i VSX)
Публикувано29.09.04 12:22

Да ти е честита...а за двигателя мисля, че е малко слабичък за купето и не го надувай много, ако не изскаш да ходиш по майстори после, а за вратата....колегите ми знаят мнението (що не си гледал )

Тема Re: Нов член на клубанови [re: tishovsx]  
Автор Hиkи Ивaнoв (ВХ 1.4 моно)
Публикувано29.09.04 12:40

Може да е била добра цената и колата като цяло, затова въпреки че е гледал, я е взел

Автор BXMarkov (ERASER)
Публикувано29.09.04 13:23

Добре дошъл! Явно колата ти е харесала ,иначе нямаше да я купиш, карай си я с кеф

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.